Kertaalleen kisasta pudonneet Yeboyah ja Valtteri Palin raivasivat tiensä TTK-finaaliin – kertovat haastavasta semifinaaliviikosta

Yeboyah ja Valtteri Palin raivasivat itsensä TTK:n finaaliin dramaattisten vaiheiden jälkeen: "Ihan uskomatonta" 2:58
Yeboyah ja Valtteri Palin raivasivat itsensä TTK:n finaaliin dramaattisten vaiheiden jälkeen: "Ihan uskomatonta"

Yeboyah ja Valtteri Palin taistelivat tiensä Tanssii Tähtien Kanssa -finaaliin.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa nähtiin sunnuntaina 19. marraskuuta dramaattinen semifinaali, kun ohjelman päätteeksi finalistit selvisivät. Ohjelmasta putosivat Emma Kimiläinen  ja Matti Puro, joten näin ollen yllättäen ohjelmaan palanneet, kertaalleen edellisviikolla pudonneet Yeboyah  ja Valtteri Palin  selvittivät tiensä finaaliin.

Yeboyah ja Palin pääsivät takaisin ohjelmaan näyttelijä Jarkko Niemen  vetäydyttyä kisasta viime viikon alussa lääkärin määräyksestä. 

Suoran lähetyksen päätteeksi kameroiden sammuttua kaksikko hehkui intoa ja onnea TTK:n parketilla. 

– Tämä on ihan uskomatonta. Tuntuu superhyvältä, supersiistiä olla täällä, en malta odottaa tätä tulevaa viikkoa. Tulemme nauttimaan niin paljon ja ottamaan kaikki irti tästä kokemuksesta, Yeboyah kommentoi MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen. 

– Viimeinen viikko, niin laitetaan kyllä kaikki peliin. Tämä on ihanaa, Palin kommentoi vierestä. 

Tanssipari sai tietää jatkostaan kisassa viime viikon maanantaina, joten heillä oli päivä vähemmän aikaa treenata tanssejaan semifinaaliin, kuin muilla pareilla. Kaksikko kertoi, että treenipäivät semifinaaliviikolla olivat melko pitkiä. 

– Kaksi tanssia ja kokonaan yksi uusi laji. Olihan siinä tanssittavaa, mutta ihan superkivaa meillä on taas ollut, ollaan naurettu, Yeboyah kuvaili. 

– Ja olemme tehneet tätä yhdessä. Meillä on ollut todella hauskaa yhdessä. Veikkaan, että se on varmaan ollut juuri se ihanin asia tässä meidän jutussa, että ollaan tehty yhdessä tätä, Palin totesi.

Yeboyahin ja Valtteri Palinin lisäksi TTK:n finaalissa tanssivat Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti sekä Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä

Alla olevilta videoilta näet Yeboyahin ja Valtteri Palinin TTK:n semifinaalin tanssit.

Yeboyah & Valtteri - Crazy in Love 3:12

Yeboyah & Valtteri - Fallin' 4:10

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat