Yeboyah ja Valtteri Palin olivat kiitollisia TTK-kilpailun kolmannesta sijasta: "Uskomatonta"

Kolmanneksi TTK-kisassa tullut Yeboyah: "Olen kiitollinen" 2:50
Katso videolta Yeboyahin ja Valtterin haastattelu!

Yeboyah ja Valtteri Palin olivat kiitollisia TTK-kilpailun kolmannesta sijasta. 

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelma huipentui sunnuntai-iltana 26. marraskuuta kolmen jäljellä olevan tanssiparin taistoon. Kolmanneksi kisassa sijoittuivat Yeboyah  ja Valtteri Palin.

Pari nousi kisaan takaisin kaksi viikkoa sitten, kun Jarkko Niemiilmoitti jättävänsä kisan terveydellisistä syistä. Kolmas sija oli Yaboyahille ja Valtterille jo voitto itsessään. 

– Tuntuu superhyvältä. Olen niin kiitollinen tästä. Me kerran jo tipuimme, niin se, että olimme täällä finaalissa, oli uskomatonta, Yeboyah kertoi MTV Uutisille lähetyksen jälkeen. 

– On todella upeaa, että pääsimme kokemaan koko tämän matkan, Palin komppasi. 

Viimeinen tanssi herkisti erityisesti Yeboyahin. Yeboyahin ja Valtteri Palinin freestyletanssin taustalla kuultiin Sevdalizan kappale Habibi

– Päivä on ollut täynnä monenlaisia tunteita. On aina tosi jännittävää asettaa itsensä alttiiksi tällaiselle projektille. Toisaalta olen kiitollinen siitä, että saan olla tällaisessa mukana. Ilmassa on myös helpotusta siitä, että nyt pääsee tekemään jotain muutakin ja lepäämään. Tämä on ollut varmasti meille kaikille aika raskas pyrähdys, Yeboyah sanoi. 

– Se mikä varmasti itselläni nostaa tunteet pintaan, on se, että tämä on minun ensimmäinen TTK-kauteni. Yebo sinä olet minun ensimmäinen TTK-parini! Meistä on tullut tosi hyviä ystäviä. Kyllähän siitä herkistyy, Palin sanoi Yeboyahille.

Katso videolta Yeboyahin finaalitanssit!

Yeboyah, Valtteri & Tedi (Emilia Noschis) – Best Friend 5:20

Yeboyah & Valtteri – Habibi 7:12

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali MTV Katsomossa! Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin.  

Lue myös:

    Uusimmat