TTK:sta pudonneet Yeboyah ja Valtteri Palin palaavat takaisin kisaan – tanssiopettaja lähetti käänteestä kuultuaan osuvan viestin

Näin Yeboyah ja Valtteri Palin tunnelmoivat vain hetki TTK-pudotuksensa jälkeen 2:41
Näin Yeboyah ja Valtteri Palin tunnelmoivat vain hetki TTK-pudotuksensa jälkeen

Yeboyah ja Valtteri Palin tekevät paluun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa tapahtuu. 

Maanantaina 13. marraskuuta ilmoitettiin näyttelijä Jarkko Niemen  vetäytyvän ohjelmasta terveyssyihin vedoten, sillä lääkäri määräsi edellisviikolla sairastelleen Niemen ainakin viikon mittaiseen liikuntakieltoon. 

TTK:n sääntöjen mukaan tässä vaiheessa kisaa, kun ollaan semifinaaliviikolla, ei ole mahdollista enää jättää yhtä suoraa lähetystä väliin painavastakaan syystä. Näin ollen Niemen sekä hänen tähtiopettajansa Kia Lehmuskosken  TTK-matka päättyy. 

Sen sijaan kisasta sunnuntaina pudonneiden räppäri Yeboyahin  ja tähtiopettaja Valtteri Palinin  TTK-matka saa jatkoa, sillä Tanssikuplan maanantai-illan jaksossa kerrotaan kaksikon tekevän paluun takaisin kisaan.

– Guess who's back, Yeboyah sanailee jaksossa astuttuaan TTK-harjoitussalin ovista sisään palattuaan tanssiharjoituksiin.

TTK:hon paluun tekevä Yeboyah kertoo MTV Uutisille viimeisen vuorokauden olleen todellista "tunteiden vuoristorataa". Vaikka hän on onnellinen saadessaan jatkaa kisaa, on hän myös pahoillaan Niemen puolesta, jonka kanssa on ystävystynyt syksyn aikana. 

– Heti kun tästä sain tietää, niin lähetin Jarkolle viestiä, että onko siellä kaikki hyvin. Mutta juteltiin Jarkon kanssa ja hän on onneksi kunnossa, on vaan se liikuntakielto tullut, niin sen takia ei pysty jatkamaan. Jarkko on superiloinen mun ja Valtterin puolesta sitten, että hän sanoi itsekin olleen onni onnettomuudessa, että pääsemme jatkamaan. 

Yeboyah korostaa sitä, kuinka kova motivaatio hänellä ja Palinilla on jatkaa TTK:ssa. Räppärin mukaan varsinkin tulevassa jaksossa mukana oleminen tuntuu hänestä henkilökohtaisesti erityisen tärkeältä, sillä kaksikko tulee tanssimaan jaksossa kaksi tanssia kappaleisiin, jotka ovat kumpikin Yeboyahille merkityksellisiä. 

– Minulla on tosi kova halu päästä tanssimaan nämä seuraavat tanssit, niin tottakai olen superinnoissani. 

Kun Yeboyah ja Palin saivat tietää yllätysjatkostaan TTK:ssa, olivat he heti ensitöikseen laittaneet toisilleen asiasta viestejä. Yeboyahin mukaan Palinilta tuli ensimmäisenä varsin naseva toteamus käänteeseen, joka hämmästytti heidät kummatkin. 

– Valtterilta tuli heti viestiä, että "aha, pitäisi varmaan sitten mennä takaisin treenikselle". Mä lähetin puolestani videon, jossa nauran ihan hirveästi, koska mielestäni tämä on myös absurdia, koska eilen ehti jo vähän laskeutua siihen ajatukseen, että meidän osalta tämä matka ei jatku. 

– Onhan tämä aikamoista tuuria meille, että tuli tämmöinen mahdollisuus.

Alla olevilla videoilla Jarkko Niemen ja Kia Lehmuskosken viimeiseksi TTK-tanssiksi jäänyt esitys sekä Yeboyahin ja Valtteri Palinin Disney-viikon paso doble. 

Jarkko & Kia - Tyttö sekä Hän 4:21

Yebo & Valtteri - Un Poco Loco 4:08

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat