Mikko Leppilammen TTK-kollega Vappu Pimiä kuvailee yhteisiä vuosia juontoparina: "Voisi kutsua platoniseksi avioliitoksi"

Vappu Pimiä julkaisi tunteikkaan kirjoituksen juontoparilleen. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa kymmenen kauden ajan juontanut juontaja-näyttelijä Mikko Leppilampi, 43, paljasti MTV Uutisille lopettavansa suosikkiohjelmassa juuri ennen viime sunnuntain finaalilähetystä.

Leppilammen kanssa ohjelmaa yhdeksän kautta juontanut Vappu Pimiä muistelee Instagram-tilillään julkaisemiensa kuvien yhteydessä kaksikon yhteistä taivalta TTK-juontajina. 

– Tunsimme toki entuudestaan, mutta luonnollisesti yhdessä työskenteleminen on tehnyt meistä entistä läheisempiä ja tätä voisikin kutsua platoniseksi avioliitoksi, sillä vuosien saatossa olemme oppineet lukemaan toisiamme pienestä silmän liikkeestä lähtien ja tietysti pukuhuoneessa on jaettu myös monia asioita.

– Ja kuten kaikkiin avioliittoihin, on meidänkin liittoon mahtunut niitä ylä- ja alamäkiä, mutta aina on kaikesta voitu puhua ja se on mielestäni erityisen arvokasta, Pimiä kirjoittaa. 

Hänen mukaansa Leppilampeen pystyy juontoparina luottamaan aina 150 prosenttisesti. 

– Jos meinaan tippua, niin Mikko nappaa aina kiinni ja sama toimii myös toisinpäin. Tärkein ominaisuus mielestäni hyvässä juontoparissa on nimenomaan se, että voin kameroiden käydessä luottaa toiseen täysin ja Mikkoon voin.

Leppilampi kertoi eilen keskittyvänsä jatkossa täysillä uraansa muusikkona ja näyttelijänä. Pimiä kirjoittaa olevansa iloinen, että Leppilampi seuraa sydäntään ja unelmiaan.

– Annan hänelle täyden tuen ja tiedän, että Mikon lahjoilla sekä päättäväisyydellä hän tulee saavuttamaan nuo unelmansa. Kiitos Mikko kaikista näistä vuosista, olet rakas!

Eilen päätöksestään kertoneen Leppilammen mukaan juontajuuden lopettaminen ei ole kuitenkaan välttämättä huono asia. 

– Tällainenkin tilanne voi olla positiivinen. Se ei ole niin, että aina joku syrjäytetään tai joku on pettynyt, kun ei saanut enää jatkaa. Minulle on tärkeää, että lopetan omin ehdoin, hymyissä suin ja kiitollisena. Kaikki toisiamme halaten, Leppilampi kommentoi.

– En koe, että minulla on hirveästi enempää annettavana. Se on tietty juttu, mitä voit juontajana tehdä. Minun on aika antaa tilaa muille haasteille ja intohimoille.

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat