TSN:n asiantuntija ei usko Kaapo Kakon yltävän ykkösvaraukseksi – NHL:n tuleva varaustilaisuus jakaa mielipiteitä

NHL:ssä on käynnissä kaikkien aikojen suomalaiskausi 2:28
Videolla Tulosruudun tilastopaketti NHL:n suomalaiskaudesta.

TSN:n arvostettu kiekkoasiantuntija Craig Button on julkistanut tuoreen listauksensaNHL:n ensi kesän varaustilaisuuteen liittyen. 

Button nimeää yhä ykkösvaraukseksi USA:n superlupauksen Jack Hughesin, joka on pelannut tällä kaudella erinomaisesti. Button pitää Hughesia selkeästi varausluokan parhaana pelaajana.

– Hughes on yhä paras tarjolla oleva pelaaja tänä vuonna, kun yhdistetään hänen eliittitason hyökkäystaidot ja mielikuvitus hänen kilpailuviettiinsä, Button perustelee TSN:n listauksessaan.

Hughesia ja TPS:n Kaapo Kakkoa pidetään todennäköisimpinä vaihtoehtoina kesän ykkösvaraukseksi. Kakko on joissakin listauksissa kuitenkin nostettu myös ykköseksi. Suomalaista kiekkohistoriaa havitteleva Kakko ei kuitenkaan nouse Buttonin listauksessa Hughesin edelle.

– Tuo Hughesin jatkuva erinomaisuus pitää hänet Kakon edellä. Kakko on dynaaminen pelaaja, jolla on sekä kokoa että huippuluokan taidot, Button toteaa.

Kakko ei ole Buttonin listan ainoa suomalaispelaaja, josta povataan ykköskierroksen varausta. Lukon puolustaja Ville Heinola nousee TSN:n listalla sijalle 22.

Lue myös:

    Uusimmat