Kova väite: Kaapo Kakolla jäämässä luu käteen – ”Devils valitsee Hughesin”

Kaapo Kakolle on jäämässä luu käteen varaustilaisuudessa, toteaa ESPN:n asiantuntija. 

Kumpi varataan ensin, Jack Hughes vai Kakko? Tätä keskustelua on käyty läpi kevään ja keskustelu on vain kiihtynyt, mitä lähemmäksi NHL:n varaustilaisuus on tullut.

Nyt lusikkansa soppaan on iskenyt ESPN:n tulokaspelaajien ja varaustilaisuuden analyytikko Chris Peters, jolta kysyttiin, onko minkäänlaista mahdollisuutta sille, että New Jersey Devils varaisi koko varaustilaisuuden ensimmäisenä Kaapo Kakon Jack Hughesin sijaan.

– Aina sille on olemassa mahdollisuus, mutta se vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä. Hughes sopii paremmin siihen, mihin NHL on menossa. Kakko saattaa olla turvallisin varaus koko varaustilaisuudessa. Hän on jo todistanut olevansa valmis suurempaan haasteeseen. Uskoisin, että hän on parempi tulokas kuin Hughes, mutta Hughesilla on korkeampi katto potentiaalinsa suhteen, Peters vastasi lehden jutussa ja jatkoi:

– Devils valitsee superkorkean (potentiaalin) omaavan Hughesin, kun taas New York Rangers valitsee dynaamisen pelaajan (Kakko), joka on valmis tekemään tulosta NHL:ssä.

Devils pääsee varaamaan varaustilaisuudessa ensimmäisenä ja Rangers toisena. 

NHL:n varaustilaisuus järjestetään perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa. Varaustilaisuus alkaa kello 3.00. Tuolloin nähdään, onko Peters oikeassa vai ei. 

Lue myös:

    Uusimmat