Mainos

Trumpin Ferrarin piti mennä huutokaupassa hirmusummalla, mutta toisin kävi – edes hintavaraus ei ylittynyt

Donald Trumpin Ferrarista ei muodostunut aivan sellaista vetonaulaa kuin huutokauppajärjestäjä oli etukäteen arvioinut. Upea auto kuitenkin meni kaupaksi varsinaisen huutokauppatilaisuuden jälkeen, kertoo Automotive News.

Yhdysvaltain istuvan presidentin Donald Trumpin Ferrari F430 oli viikonloppuna tarjolla floridalaisessa huutokaupassa. Sen hinnan arveltiin nousevan jopa 350 000 dollariin.

Yllättäen auton hintavaraus ei kuitenkaan ylittynyt. Korkeimmaksi huudoksi kirjattiin 240 000 dollaria, mutta sillä auto ei vielä vaihtanut omistajaa.

Huutokauppakamarin mukaan auto meni kuitenkin kaupaksi tilaisuuden jälkeen 270 000 dollarilla. Se ei kommentoinut uuden ostajan henkilöllisyyttä tai kaupan muita yksityiskohtia.

Trump osti auton uutena vuonna 2007, mutta sillä oli kymmenessä vuodessa ehditty ajamaan vain hieman alle 10 000 kilometriä. Auto saapui myyntiin sen toiselta omistajalta.

Viime aikoina on huutokaupattu myös muita Donald Trumpin omistuksessa olleita autoja – ja huomattavasti tätä Ferraria menestyksekkäämmin. Esimerkiksi Trumpin Cadillac-limusiini myytiin noin 70 000 dollarilla, mikä oli noin seitsemän kertaa enemmän kuin vastaavien autojen myyntihinnat. Istuvan presidentin Lamborghini Diablo vaihtoi niin ikään omistajaa muhkealla 460 000 dollarin hinnalla, mikä oli jopa 75 prosenttia enemmän kuin muista vastaavista on maksettu.

***

0:34

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.