Mainos

Trump vastasi syytöksiin: Kun Steve Bannon sai potkut Valkoisesta talosta, hän menetti työn lisäksi järkensä

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump hyökkäsi poikkeuksellisen kovasanaisesti entistä päästrategiaan Steve Bannonia vastaan.

– Kun hän sai potkut, hän ei vain menettänyt työtään vaan järkensä, Trump sanoo tiedotteessa.

Bannon kutsuu pian julkaistavassa kirjassa Trumpin pojan toissavuotista tapaamista venäläisten kanssa "epäisänmaalliseksi ja maanpetokselliseksi”. Trumpin aikaa Valkoisessa talossa ruotiva kirja on määrä julkaista ensi viikolla.

– Bannonilla ei ole nykyään mitään tekemistä minun tai minun presidenttiyteni kanssa, Trump jatkoi.

Trump muistuttaa tiedotteessa, ettei "voittaminen olekaan niin helppoa miltä sain sen näyttämään". Trump muistaa tiedotteessa mainita, kuinka Bannon tuli Trumpille töihin vasta siinä vaiheessa, kun Trump oli valittu republikaanien presidenttiehdokkaaksi. 17 ehdokkaan joukosta Trumpin mukaan ehdokaslistaa on kuvailtu yhdeksi puolueen historian lahjakkaimmista.

Trump sen sijaan sysäsi Bannonin syyksi sen, että republikaanit menettivät Alabaman senaattorin paikan ensimmäistä kertaa yli 30 vuoteen.

– Steve teeskentelee olevansa sodassa median kanssa, silti hän Valkoisessa talossa ollessaan vuoti virheellistä tietoa lehdistöön ja teki itsestään paljon tärkeämmän kuin hän todellisuudessa oli. Tämä on ainoa asia, jonka hän tekee hyvin, Trump jatkaa.

Trumpin mukaan Bannon vain teeskenteli, että hänellä oli vaikutusvaltaa Valkoisessa talossa. Trumpin mukaan hän kohtasi Bannonin kahden kesken vain harvoin.

2:17

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.