Mainos

Traagiset selfiet julki vain hetki ennen kuumailmapallo-onnettomuutta

Mediassa on julkaistu lauantaisessa kuumailmapalloturmassa kuolleiden selfieitä, jotka on otettu vain hieman ennen onnettomuutta. 16 ihmistä kuoli, kun kuumailmapallo osui voimalinjaan Texasissa, Yhdysvalloissa. 

Sosiaaliseen mediaan ja ystäville jaetuissa kuvissa hymyilee onnellisia ja innokkaita ihmisiä. People-lehden mukaan vain hetkiä ennen lauantaina sattunutta traagista turmaa otetuissa kuvissa näkyy, kuinka innoissaan uhrit olivat päästessään jännittävälle kuumailmapallolennolle.

Lento meni kuitenkin kamalalla tavalla pieleen. Kuumailmapallo osui onnettomuustutkijoiden mukaan voimalinjaan, ja kaikki pallon kyydissä olleet 16 ihmistä kuolivat.


Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Monet uhreista juhlivat jotain

Tragediaa lisää se, että useat pallon kyydissä olleet pariskunnat olivat lähteneet lennolle juhlistamaan erityistä merkkipäivää tai hetkeä. Esimerkiksi eräs uhri oli ostanut äidilleen lennon myöhästyneeksi äitienpäivälahjaksi. Sekä äiti että tytär menehtyivät turmassa.

Uhrien joukossa oli myös muun muassa vasta kuusi kuukautta aiemmin naimisiin menneet 5-vuotiaan lapsen vanhemmat sekä peräti 23 vuotta naimisissa ollut pariskunta, joita suremaan jäivät 16- ja 20-vuotiaat lapset.

Texasin onnettomuus oli kuolonuhrien määrässä mitattuna yksi historian tuhoisimmista kuumailmapalloturmista.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.