Liekit tallentuivat videolle: Pienkone syöksyi keskelle asuinaluetta ja törmäsi koteihin – yksi ihminen kuoli ja neljä taloa evakuoitiin

Pienkone syöksyi kohtalokkain seurauksin keskelle asuinaluetta Yhdysvalloissa 1:06
Silminnäkijä kuvailee onnettomuutta vain hetkiä tapahtuneen jälkeen.

Pienkone syöksyi maahan keskelle asuinaluetta Yhdysvalloissa. Katso videolta, miltä onnettomuuspaikalla näytti vain hetki törmäyksen jälkeen.

Pienkone teki kohtalokkaan pakkolaskun eilen joulupäivänä Etelä-Dakotan osavaltiossa. Viranomaiset ovat vahvistaneet yhden ihmisen kuolleen onnettomuudessa. Vielä ei tiedetä varmaksi, oliko koneen kyydissä tapahtumahetkellä muita. Tapauksesta uutisoi CNN.

Viranomaiset joutuivat evakuoimaan onnettomuuden seurauksena neljä taloa. Pienkone törmäsi kahteen kotiin, joille aiheutui merkittäviä, ulkoisia vahinkoja. Paikalliselta pelastuslaitokselta kerrotaan, että tapausta tutkitaan yhä, ja lisää uhreja saattaa varmistua.

Teksti jatkuu videon jälkeen.

Katso alta video: Hurja lento-onnettomuus tallentui valvontakameraan Floridassa.

Hurja lento-onnettomuus tallentui valvontakameralle 1:15
Näin hurjalta lentokoneen törmäys näytti Floridassa.

"Kuulosti kuin se olisi törmännyt suoraan takapihallemme"

– Kuulimme pamauksen, joten juoksimme ulos etuovesta epävarmoina siitä, mikä äänen oli aiheuttanut. Kuulosti kuin se olisi törmännyt suoraan takapihallemme, naapurustossa asuva Cindy Morrison kuvailee.

Pienkone törmäsi vain muutaman korttelinvälin päähän heidän talostaan. Morrison kiirehti tapahtumapaikalle nähdäkseen voisiko auttaa jotenkin. Hän näki myös muiden naapureiden juoksevan kohti liekkejä tarkoituksenaan auttaa.

– En usko, että kukaan pystyi sukeltamaan liekkeihin. Ainakaan me emme pystyneet, koska niitä oli aivan liikaa, Morrison kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat