Traagisesti menehtyneen Love Island UK -juontajan ystävä avoimena somekiusaamisesta: "Pahimmat viestit mitä koskaan sain"

Love Island UK -realitysarjan juontaja Caroline Flack teki itsemurhan vain 40-vuotiaana. Nyt hänen hyvä ystävänsä ja ex-kollegansa laulaja Olly Murs avautuu ilkeämielisistä vihakommenteista, joita he saivat juontaessaan yhteistä tv-ohjelmaa.

Brittitähti Olly Murs muistelee The Sun -lehden haastattelussa murheellisena hyvää ystäväänsä Caroline Flackia.

Flackin traaginen kuolema on kohahduttanut brittimediaa viimeisen kuukauden aikana. Tähden itsemurha on nostanut sosiaalisessa mediassa vellovan ilkeämielisen keskustelun puheenaiheeksi.

Murs ja Flack juonsivat yhdessä aikoinaan The Xtra Factor -tv-ohjelmaa. Murs kertoi saaneensa tuolloin erityisen paljon vihakommentteja.

– Pahimmat viestit mitä koskaan sain, olivat kun minä ja Caz työskentelimme yhdessä X Factorin parissa. Sosiaalisen median trollien kiusaaminen oli todella kamalaa, Murs kertoo.

– En ole pahastunut rakentavasta kritiikistä. Somessa kommentoidaan, miten hoidat työtäsi, miltä näytät, miten puhut ja asioista, joita ihmiset eivät koskaan sano päin naamaa.

Mies kertoo lopulta lopettaneen sosiaalisen mediaan menon ohjelman aikana. Hän toivoisi, että henkilöt puhuisivat netissä omilla nimillään ja kasvoillaan, jotta he ottaisivat vastuun kirjoituksistaan. Mies kertoo olevansa edelleen shokissa Flackin kuoleman tähden.

– En voi kuvitella, että en pysty keskustelemaan, nauramaan, työskentelemään tai saamaan edes yllättävää ääniviestiä häneltä enää. En vain voi ymmärtää sitä, Murs pohtii.

Mies kertoo, että hänen mielialansa vaihtelevat paljon ja hänelle on todella vaikeaa käsittää ystävänsä poismeno.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat