Traagisesti menehtyneen Glee-tähden lapsen isältä sydäntä särkevä viesti – uivat yhdessä vain päivä ennen onnettomuutta: "Tämä on niin epäreilua"

0:50
Glee-näyttelijä Naya Riveran viimeiset hetket ennen katoamista tallentuivat valvontakameraan

Heinäkuussa hukkuneen Glee-tähden Naya Riveran ex-puoliso ja lapsen isä Ryan Dorsey julkaisi Instagramissa koskettavan kirjoituksen, jossa hän summaa tuntojaan lapsensa äidin traagisesta kuolemasta.

Glee-sarjasta tunnetuksi tullut yhdysvaltalaisnäyttelijä Naya Rivera, 33, menehtyi traagisesti aiemmin heinäkuussa, kun nainen hukkui oltuaan veneilemässä 4-vuotiaan Josey-poikansa kanssa.

Näyttelijä katosi 8. heinäkuuta, mutta hänen ruumiinsa löytyi järveltä vasta useita päivitä myöhemmin. Rivera oli tiettävästi ehtinyt pelastaa pienen poikansa takaisin veneeseen ennen hukkumistaan.

Perhe julkisti kuolinsyyn selvittyä tiedotteen, jossa he kiittivät saamastaan sympatiasta. Nyt oman, sydäntä särkevän viestinsä on julkaissut myös hänen ex-miehensä ja Josey-pojan isä Ryan Dorsey.

– Tämä on niin epäreilua. Ei ole riittävästi sanoja ilmaisemaan, kuinka suuri aukko meidän kaikkien sydämissämme on. En voi uskoa, että elämä on nyt tällaista, enkä tiedä, voinko koskaan uskoa, Dorsey aloittaa riipaisevan kirjoituksensa.

Hän kertoo, että ex-pari oli ollut uimassa yhteisen poikansa kanssa päivä ennen Riveran hengen vienyttä onnettomuutta.

– Elämä ei vain ole reilua. En tiedä, mitä voisin sanoa. Olen kiitollinen yhteisestä ajastamme ja matkastamme, joka toi meidät yhteen ja antoi meille ihanamman ja herttaisemman fiksun pienen pojan kuin olisimme voineet toivoakaan.

Dorsey muistelee, että ex-puoliso oli toistuvasti huomautellut hänelle siitä, että tämä käytti liikaa Snapchatiä.

– Olen iloinen, etten kuunnellut sinua, koska nyt minulla on satoja tai jopa tuhansia videopätkiä, jotka Joseylla tulee olemaan ikuisesti ja kuinka tämä tulee tuntemaan äitinsä, joka rakasti häntä enemmän kuin elämää, jatkaa Dorsey, joka muistuttaa, että elämään mahtuu aina hyviä ja pahoja aikoja.

Häntä itseään auttaa vaikeina aikoina juuri parin yhteinen poika.

– Hän tekee kovista ajoista vähän helpompia, ja osa sinua tulee aina olemaan meidän kanssamme. Hän ei tule koskaan unohtamaan, mistä hän on tullut. Kaipaamme sinua ja rakastamme sinua aina, hän lopetti itsensä ja poikansa puolesta ja kiitti saamistaan viesteistä, joihin ei ole ehtinyt vastata.

Uutiskanava CNN:n mukaan Rivera ja Dorsey olivat pitkään ystäviä, kunnes he ilmoittivat vuonna 2014 menneensä naimisiin. Liitto päättyi vuonna 2018, mutta pariskunta oli paljon tekemisissä vuonna 2015 syntyneen poikansa vuoksi vielä eronsa jälkeenkin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja