Traagisesti kuolleen Bobbi Kristina Brownin ex-poikaystävä menehtyi – kuolinsyynä yliannostus?

Whitney Houstonin viimeinen matka.

Nick Gordonin veli kertoo kuolinsyyksi huumeiden yliannostuksen. 

Edesmenneen laulajan Whitney Houstonin lähipiirissä on tapahtunut jälleen uusi kuolemantapaus. Houstonin viisi vuotta sitten menehtyneen tyttären  Bobbi Kristina Brownin ex-poikaystävä Nick Gordon on kuollut. Gordon kuoli keskiviikkona Floridassa. Hän oli kuollessaan 30-vuotias.

Gordonin veli Jack Walker Jr. vahvistaa People-lehdelle kuolinsyyksi huumeiden yliannostuksen.

– Olemme musertuneita menetyksestä, veli kommentoi People-lehdelle.

– Hän jätti aukon perheemme ja ystäviensä sydämiin. Nickin taistelu elämästä ei ollut helpointa. Olen ikuisesti kiitollinen Jumalalle siitä, että sain viettää viimeisen hetken veljeni kanssa ja sain mahdollisuuden pitää häntä kädestä viimeisellä hetkellä, hän jatkaa.

Päämääränä onnellisuus

Gordonin lakimies Joe S. Habachy vahvistaa myös suru-uutisen lehdelle.

– On ollut sydäntä särkevää katsoa vierestä totaalista tuhoa, jossa huumeiden väärinkäyttö on pilannut nuoria ystäviä. Heitä, joilla olisi ollut valtavasti potentiaalia elämässään, hän kertoo.

Habachyn mukaan Gordon teki kaikkensa pysyäkseen kuivilla huumeista. Hänen päämääränään elämässä oli elää tervettä ja onnellista elämää perheensä kanssa, toisin kuitenkin kävi.

– Syvä osaan otto Nickin lähimmäisille ja niille, jotka ovat joutuneet menettämään rakkaitaan huumeiden takia, Habachy välittää osanoton läheisille.

Osallisena kuolemaan?

Nickin ex-tyttöystävä, Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina Brown, 22, löydettiin vuonna 2015 tajuttomana kylpyammeesta. Hän ei tullut enää tajuihinsa, vaan kuoli puoli vuotta myöhemmin heinäkuussa. Virallista kuolinsyytä ei saatu koskaan selville.

Brownin lähipiiri on syyttänyt Gordonia kuolemasta. He väittävät, että Nick olisi antanut kuolettavan huumecocktailin ja työntänyt naisen kasvot kylmään veteen aiheuttaen hänelle aivovamman. Nickiä vastaan ei koskaan nostettu syytettä, mutta hän joutui maksamaan siviilioikeudessa 36 miljoonan korvaukset osallisuudesta Brownin kuolemaan.

Whitney Houston otti orvon Gordonin hoiviinsa hänen ollessaan 12-vuotias. Laulaja ei kuitenkaan koskaan virallistanut adoptiota, saatikka sisällyttänyt häntä testamenttiinsa.

Brown ja Nick virallisti suhteensa Whitneyn kuoleman jälkeen. Laulaja menehtyi vuonna 2012.  

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja