Perhe vahvistaa: Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina Brown on kuollut

Edesmenneen laulajalegenda Whitney Houstonin ainoa tytär Bobbi Kristina Brown on kuollut, vahvistaa perhe.

Bobbi Kristina Brown kuoli sunnuntaina vain 22-vuotiaana. Edesmenneen laulajan Whitney Houstonin tytär löydettiin tajuttomana kylpyammeesta noin puoli vuotta sitten. Hän oli saattohoidossa kesäkuun lopusta lähtien.

– Hän on viimeinkin rauhassa Jumalan käsivarsilla. Haluamme vielä kerran kiittää kaikkia viime kuukausien aikana saamastamme valtavasta rakkaudesta ja tuesta, perhe sanoo lausunnossa.

Aviomies Nick Gordon ja hänen ystävänsä löysivät Bobbi Kristinan tajuttomana kylpyammeestaan kotoaan Atlantassa 31. tammikuuta.

Poliisin mukaan Bobbia elvytettiin ennen kuljetusta sairaalaan, ja hän hengitti ambulanssissa itse. Bobbi Kristinan tiedettiin kärsineen äitinsä tavoin päihdeongelmista.

Bobbi Kristinan tila oli huono alusta saakka, ja perheenjäseniä pyydettiin jättämään jäähyväisiä tytölle jo helmikuussa. Bobbi Kristina siirrettiin maaliskuun lopulla sairaalasta kuntoutuslaitokseen.

24. kesäkuuta Bobbi Kristina siirrettiin saattohoitoon. Asiasta kertoi Brownin perhe tiedotteessa.

Entertainment Tonightin mukaan Bobbi Kristinan lääkitys oli kokonaan lopetettu ja hän voi menehtyä mikä hetki tahansa.

– Kiitämme kaikkia heidän tuestaan ja rukouksistaan. Hän on nyt Jumalan käsissä, Bobbi Kristinan täti Pat Houston sanoi tuolloin tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat