Bobbi Kristinan hautajaisissa täysi kaaos – kyyneliä ja uhkailua

Äitinsä Whitney Houstonin tavoin karun kohtalon kokenut Bobbi Kristina Brown hautajaiset järjestettiin lauantaina.

Edesmenneen laulaja Whitney Houstonin ja Bobby Brownin 22-vuotiaana kuollut tytär Bobbi Kristina Brown hautajaiset pidettiin lauantaina Yhdysvalloissa.

Daily Mailin mukaan siunaustilaisuudessa alkaneen riitelyn myötä hautajaiset muuttuivat lähes kaaokseksi.

Bobbi Kristinan täti Leolah Brown poistettiin tilaisuudesta. Häntä oltiin viemässä ulos, kun hän hyökkäsi yhtäkkiä muistopuhetta pitänyttä Bobbi Kristinan tätiä Pat Houstonia vastaan. 

– Whitney Houston tulee vielä vainoamaan sinua haudasta, Bobbin täti manasi.

Brownin ja Houstonin perheet ovat kiistelleet muun muassa Bobbi Kristinan 20 miljoonan dollarin eli reilun 18 miljoonan euron perinnöstä.

Leolah Brown avautui toimittajille siunaustilaisuuden yhä jatkuessa sisällä rakennuksessa.

– Tästä tulee pitkä prosessi, Brown messusi.

Bobbin isä Bobby Brown puolestaan poistui hautajaistilaisuudesta murtuneena miehenä. Poikaystävä Nick Gordon oli Daily Mailin mukaan pyytänyt päästä mukaan hautajaisiin, mutta häntä ei lukuisista pyynnöistä huolimatta päästetty paikalle.

Whitney Houstonin tyttären hautajaisissa olivat paikalla muun muassa näyttelijä Michael Jai White ja Brandy & Monica -duosta tuttu Grammy-palkittu laulaja Monica.

Bobbi Kristina Brown kuoli sunnuntaina 26. heinäkuuta. Hän oli puoli vuotta koomassa. Bobbi Kristina löydettiin tajuttomana kotinsa kylpyammeesta tammikuun lopussa, jonka jälkeen hän ei enää palannut tajuihinsa.

Bobbi haudataan virallisesti äitinsä viereen Westfieldin hautausmaalle New Jerseyssä maanantaina.

Lue myös:

    Uusimmat