Mainos

Kokenut mestarivalmentaja Ilveksen urheilutoimenjohtajaksi

Kari Heikkilä on nimetty SM-liigaseura Tampereen Ilveksen urheilutoimenjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään välittömästi. 

– Pesti on kattava ja monipuolinen koskien koko urheilupuolta Ilveksessä. Toimittuani pitkään eri liigoissa päävalmentajana ymmärrän joukkueen kokoamisen merkityksen. Päätökset pelaajahankinnoista ja joukkueen rungosta tehdään hyvissä ajoin. Kun minua kysyttiin urheilutoimenjohtajan tehtävään, en miettinyt kauan, Heikkilä sanoo Ilveksen tiedotteessa.

Heikkilällä, 57, on yli 20 vuoden menestyksekäs päävalmentajaura eri jääkiekkoliigoista KHL mukaan lukien. Kaudella 2003-2004 Heikkilä voitti Kärpissä Suomen mestaruuden, ja hänet palkittiin vuoden liigavalmentajana.

Heikkilä toimi Ilveksen liigajoukkueen päävalmentajana osan kaudesta 2015-2016. Pelaajaurallaan Heikkilä voitti Ilveksessä kaksi pronssimitalia.

– Ilveksen alkuvuoden omistajanvaihdos on luonut vahvaa uskoa tulevaisuuteen. Tulen omalla panoksellani täydentämään Ilves-pelaajan polkua kohti Liigaa yhdessä junioripuolen valmennuspäälliköiden Jouko Myrrän ja Kari Järvisen kanssa, Heikkilä kertoo.

– Mahtavaa, että saamme Kari Heikkilän vankan ammattitaidon mukaan joukkueen rakentamiseen. "Kake" tuntee kiekkomaailman. Hänellä on näyttöjä ja vankkaa pelaaja- ja valmentajataustaa jääkiekosta. Näissä tehtävissä hän on saanut jo vuosien kokemuksen muun muassa pelaajatarkkailusta, Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.