Mainos

Totta vai tarua? Lihakirja arvottu

Kymmenen kirjaa arvottiin kisaan osallistujien kesken. Tuhti, reilu 500-sivuinen tietopaketti kertoo kaiken tietämisen arvoisen lihasta.

Totta vai tarua? Nyt kerrotaan oikeat vastaukset!

Psst, voit käydä opiskelemassa lisää lihasta osoitteessaa hookoo.fi/lihakoulu.

1. HK Rypsiporsas®-lihassa on tavallista porsaanlihaa enemmän terveydelle hyödyllisiä omega-3-rasvahappoja, kyllä vai ei?

Kyllä!

2. Nauta, porsas, lammas, poro ja hirvi ovat kaikki punaista lihaa.

Kyllä!

3. Porsaanfilee on vaaleaa ja mureaa, koska se on aina raakakypsytettyä.

EI – naudanlihaa raakakypsytetään, ei porsaanlihaa!

4. Naudan etupään osat, kuten lapa ja rinta, kypsyvät parhaiten keittämällä tai hauduttamalla.

Kyllä!

5. Porsaan sisäfile ja kyljykset eivät sovellu grillattavaksi.

EI – nimenomaan sopivat!

Palkintona Liha-opas

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 10 kappaletta Liha – Kaikki lihasta laitumelta lautaselle -kirjaa. Yhden palkinnon arvo on noin 30 euroa.

'Liha' kertoo, mistä ja miten suomalainen liha tulee kuluttajan ruokapöytään, mitä siitä valmistetaan ja miten valmistetaan. Kirjassa perehdytään lihan valmistustapoihin, maustamiseen ja hyviin raaka-aineyhdistelmiin. Laaja 120 reseptin osuus esittelee tunnetuimmat liharuokaherkut mutta myös koko joukon kiinnostavia uusia tapoja laittaa parasta naudasta, possusta ja broilerista. Reseptien lomassa vieraillaan klassikkoherkuista tunnetuissa ravintoloissa. -Readme.fi

Kilpailu oli käynnissä 2.4.-21.4.2014.
Rekisteriseloste ja säännöt.

Lue myös:

    Uusimmat