Mainos

Nuori mies vei naisen käsilaukun ravintolassa, tunkeutui myöhemmin tämän asuntoon ase kädessään

Helsingin käräjäoikeus vangitsi tänään miehen, jota epäillään törkeän varkauden yrityksestä, varkaudesta, kahdesta lievästä pahoinpitelystä sekä huumausaineen käyttörikoksesta epäiltynä. Asiasta kertoo Helsingin poliisi.

21-vuotiaan miehen uskotaan olevan syyllinen tapaukseen, jossa naiselta varastettiin ravintolassa lompakko ja myöhemmin tämän asuntoon tunkeuduttiin.

Naisen istui ystävänsä kanssa Kampissa sijaitsevassa ravintolassa, kun heille tuntematon mies yritti kaupata heille tavaroita. Naisten kieltäydyttyä mies poistui, mutta juoksi hetken kuluttua ohi napaten käsilaukun mukaansa.

Kadulla silminnäkijä huomasi, että mieheltä putosi maahan lompakko, jonka poliisi otti haltuunsa. Epäiltyä ei kuitenkaan löytynyt lähialueilta.

Tunkeutui asuntoon Lauttasaaressa

Myöhemmin samana iltana naisen Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevaan asuntoon pyrki naamioitunut mies. Asunnossa oli kolme henkilöä.

Kun yksi heistä lähti avaamaan ovea, mies pääsi tunkeutumaan sisään. Hetken kuluttua hän hyppäsi alas parvekkeelta ja lähti juosten pakoon. Miehellä oli hallussaan ase, jolla hän ei kuitenkaan uhkaillut.

Poliisi sai epäillyn miehen kiinni lähistöltä. Miehen hallusta löytyi kuula-ase, vähäinen määrä huumausainetta sekä aiemmin anastetussa laukussa ollut puhelin, avaimet ja pankkikortti. Varastetussa laukussa oli ollut papereita, joista selvisi naisen kotiosoite.

Miehen epäillään syyllistyneen myös törkeän varkauden yritykseen Espoossa 10. tammikuuta ja törkeään varkauteen Vantaalla 19.–20. välisenä yönä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.