Tosi-tv-sensaation ehdokkuus parhaaksi naisräppäriksi aiheutti närää: "Niin loukkaavaa"

Billboard julkaisi ehdokkaat parhaaksi naisräppäriksi lehden omassa gaalassa.

Video yllä: Parhaaksi naisräppäriksi ehdolla oleva Cardi B paljasti raskautensa suorassa lähetyksessä.

Musiikkilistoista vastaava Billboard-lehti herätti kohua julkaistuaan kolme ehdokasta vuoden parhaaksi naisräppäriksi. Ehdokaslistalta löytyivät odotetusti Cardi B ja Nicki Minaj, osa joutui kuitenkin hieraisemaan silmiään, sillä kolmas ehdokas oli Danielle Bregoli eli Bhad Bhabie.

Bregoli nousi tunnetuksi Dr. Phil -keskusteluohjelmasta, jossa hän laukoi internetiä naurattaneita loukkauksia ja uhkauksia yleisölle, nousten tätä kautta koko maailman tietoisuuteen. Myöhemmin Bregoli päätti ottaa suosiostaan kaiken irti ja alkoi julkaista musiikkia. Bregolin suosituin kappale on kerännyt tähän mennessä lähes 90 miljoonaa katselukertaa YouTube -videosivulla.

Twitterissä moni ei ottanut 15-vuotiaan Bregolin ehdokkuutta kahden kovanluokan nimen vierellä hyvällä.

– Miten voitte antaa ehdokkuuden Bhad Barbielle Cardi B:n ja Nicki Minajin rinnalla? Se on loukkaavaa.

– Bhad Barbie? Naisräpillä ei ole enää toivoa.

– On niin loukkaavaa Nicki Minajille, mustille ja hip hopille yleisesti, että Bhad Bhabie on ehdolla tässä kategoriassa.

Kritiikkiin vastattiin kuitenkin muistuttamalla, että Billboardin gaalassa palkitaan listoille yltäneitä artisteja, sillä Billboard ylläpitää listauksia. Bregolin kappaleista useampi nousi Billboardin top 200 joukkoon.

– BBMA-gaala perustuu Billboardin listoihin. Bhad Bhabiella on useampi kappale, joka nousi listoille. Toisin kuin muilla naisilla, eräs Twitter-käyttäjä huomautti.

Lähde: BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat