Grammy-esitykset floppasivat – Rihanna perui ja Adelen taustamusiikki petti

Katsojat olivat pettyneitä tämän vuoden Grammy-gaalan esityksiin. 

Alkujaan sekä Rihannan että Lauren Hillin piti esiintyä gaalassa. Rihanna joutui perumaan esiintymisensä sairastumisen vuoksi ja jätti valtaisan aukon illan aikatauluun. 

Lauren Hillin tiedottaja sen sijaan ilmoitti, ettei Hill esiinny, koska Grammy-gaala julkisti hänen esityksensä ilman hänen suostumustaan. Hill ei myöskään kokenut saaneensa tarpeeksi aikaa valmistautua esitykseensä.

Lukuisat katsojat odottivat, että Super Bowlissa päräyttänyt Beyoncé tekisi yllätysesityksen Grammyissa. Hän kuitenkin piipahti lavalla vain pikaisesti, eikä kävellyt edes punaisella matolla.

Monet katsojat kommentoivat iltaa kriittisin sanoin Twitterissä. 

– Grammyt olivat valtava floppi. 

– Grammyt tiivisti loistavasti viime vuoden musiikillisen annin. Latteaa, tylsää, epäaitoa. 

Adele nousi gaalan aikana lavalle esittämään kappaleensa All I Ask. Loistavaan esitykseen toi särön tekniset ongelmat.

Adele itse twiittasi, että epävireydet johtuivat siitä, että pianon mikrofonit kaatuivat pianon kielien päälle. Hän hämääntyi äänestä, mutta jatkoi urheasti esitystään. 

Kirsikkana kakun päällä toimi illan päättäminen räppäri Pitbullin esitykseen. Katsojat olivat kauhuissaan siitä, että kaikista artisteista juuri bilebiisejä nikkaroiva Pitbull valikoitui päättämään illan. 

– Jos tulet valituksi, voitko tehdä jotain sille, että Pitbull esiintyy Grammyissa, eräs twiittaaja kysyy Hillary Clintonilta. 

– Voisiko joku hiljentää Pitbullin. 

– Onko joku muukin onnellinen siitä, että Pitbullin esitys on viimeinen, joten se on helposti skipattavissa?

– Se hetki, kun näin Pitbullin esiintyvän Grammyissa. 

Lue myös:

    Uusimmat