Mainos

Torvet soivat ja kultapoikia odotellaan - katso suora lähetys täältä

Helsingin kauppatorilla on kultaleijonien saapumista odottamassa auringon lisäksi jo jopa 50 000 ihmistä. Voit seurata kansanjuhlaa suorana lähetyksenä tästä.

MTV3:n toimittaja Matti Nyrhinen on myös seuraamassa kansanjuhlan alkua. Nyrhisen mukaan Kauppatorille on enää vaikea mahtua järkevästi.

- Näyttää siltä, että poskipäihin paistava aurinko on nostanut kansan määrää. Täällä on vähän yksitoikkoinenkin meri sinivalkoisia paitoja. Kyllä Suomen kansa on osoittanut, että täällä osataan juhlia. Tunnelma on erittäin hieno - jo screenillä näytetyt videot aiheuttavat valtavan hurmion.

Nyrhisen mukaan torilla on iloinen, mutta hyvinkin rauhallinen meno. Ihmisiä saapuu torille koko ajan lisää.

- Torvet täällä soivat ja kultapelaajia odotellaan. Yksi Jaromir Jagr -paita tuolla sinimeren keskellä näkyy, Nyrhinen kertoo.

Jääkiekon maailmanmestaruuden voittanut Suomen jääkiekkomaajoukkue ei ehdi kansanjuhlaan Helsingin Kauppatorille vielä kello kahdeksaksi, kuten aiemmin oli arvioitu. Joukkueen toivotaan ehtivän paikalle noin klo 20.30-20.45.

Leijonajoukkueen saapuminen kotimaahan Slovakiasta myöhästyi 45 minuutilla, kun lento viivästyi.

Illan kansanjuhlasta odotetaan poliisin mukaan jopa suurempaa tapahtumaa kuin vuoden 1995 juhlista.

Suora lähetys Maikkarin netissä kello 22:00 saakka. MM-kullan voitonjuhlia Helsingin kauppatorilta voi seurata myös televisioista MTV3 kanavalla kello 20 alkavassa erikoislähetyksessä.

Kooste kansanjuhlista esitetään MTV3-kanavalla kello 22.35.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.