Toronto-tähdet hehkuttavat kuorossa NHL:n aliarvostetuimmaksi äänestettyä Aleksander Barkovia – "Hän on erityinen"

Florida Panthersin suomalaistähti Aleksander Barkov äänestettiin hiljattain NHL:n aliarvostetuimmaksi pelaajaksi. Toronto Maple Leafsin pukukopissa Barkov nauttii kuitenkin suurta arvostusta.

Barkov pelaa tällä hetkellä uransa parasta NHL-kautta. 23-vuotias suomalainen on kerännyt jo 87 tehopistettä 75 pelaamassaan ottelussa. Barkovin kipparoima Florida kohtaa maanantaina Toronton, jonka supertähdet ylistävät suomalaistähteä vuolaasti.

– Hänet äänestettiin liigan aliarvostetuimmaksi pelaajaksi. Mielestäni hän on kuitenkin valtava tähti. Hän on iso, vahva ja luo jatkuvasti tilanteita, Toronto-hyökkääjä William Nylander hehkuttaa TSN:n haastattelussa.

Barkov kuritti Torontoa aikaisemmin tällä kaudella, kun hän latoi NHL-uransa ensimmäisen hattutemppunsa joulukuussa Toronton verkkoon. Myös Toronton keskushyökkääjä John Tavares yhtyy Nylanderin ylistäviin sanoihin. Tavares pääsee jälleen maanantaina ottamaan mittaa suomalaistähdestä.

– Hän on yksi liigan parhaimmista pelaajista. Hänen tehonsa puhuvat puolestaan, mutta häneen luotetaan joka pelin osa-alueella. Hän on erityinen pelaaja, joten häntä vastaan pelaaminen on hieno haaste. Hän on ehdottomasti sellainen pelaaja, jota on varottava.

Lue myös:

    Uusimmat