Aleksander Barkov ja Sebastian Aho listattiin komeaan tähtijoukkoon – "Hän on uskomaton"

Florida Panthersin Aleksander Barkov ja Carolina Hurricanesin Sebastian Aho listattiin 20 parhaan keskushyökkääjän joukkoon NHL:n toimesta.

NHL julkisti listauksensa liigan 20 parhaasta keskushyökkääjästä. Listalle murtautui kaksi suomalaista: Aleksander Barkov ja Sebastian Aho.

Aho oli listauksen 13:s. Neljättä kauttaan NHL:ssä pelaava Aho on iskenyt 310 ottelussa komeat 263 tehopistettä. Suomalaistähti on tehnyt asiantuntijoihin vaikutuksen taidoillaan ja erityisesti luovuudellaan.

– Hän on niin erityinen. Hän ei ole iso kaveri, joten hänen on oltava luova ja löydettävä tapoja suoriutua. Hän on todellakin tehnyt niin, NHL Networkin asiantuntija Mike Rupp kehuu liigan verkkosivuilla.

Barkov ylsi listalla sijalle kymmenen. Barkovin taidot keräävät runsaasti kehuja, mutta parannettavaakin löytyy.

– Epätasaisuus on ollut viime aikoina hieman ongelma, mutta ei voi kieltää faktaa, että hän iso ja taitava sentteri. Tämä kaveri on niin hyvä kiekon kanssa ja ilman sitä, hän on uskomaton. Vain tasaisuus on jotain, mitä haluaisin nähdä lisää, Rupp sanoo.

Koko listauksen ykköseksi nostettiin ansaitusti Edmonton Oilersin tähti Connor McDavid ennen Colorado Avalanchen Nathan MacKinnonia.

Lue myös:

    Uusimmat