"Hän on liigan kolmen parhaan pelaajan joukossa" – Aleksander Barkov jälleen NHL:n ylivoimainen ykkönen yhdysvaltalaislehden äänestyksessä

NHL-pelaajat valitsivat Aleksander Barkovin sarjan aliarvostetuimmaksi pelaajaksi The Athleticin kyselyssä. Barkov sai kunnianosoituksen toisena vuotena peräkkäin.

Floridan keskushyökkääjä Aleksander Barkov on NHL:n aliarvostetuin pelaaja. Ainakin, jos on uskominen muita NHL-pelaajia.

Barkov sai 22 prosenttia pelaajien äänistä The Athletic -lehden kyselyssä. Barkov oli kategoriassa pelaajien ehdoton suosikki, sillä kakkoseksi sijoittunut seurakaveri, hyökkääjä Jonathan Huberdeau sai yhdeksän prosenttia äänistä. Kolmas oli Washingtonin hyökkääjä Nicklas Bäckström kahdeksalla prosentilla äänistä.

Athletic tavoitti kyselyynsä yhteensä 392 pelaajaa kaikista 31 NHL-seurasta.

Pelaajien kommentit Barkovista ovat varsin mairittelevia.

– Mielestäni hän on liigan kolmen parhaan pelaajan joukossa, enkä usko, että moni sanoo niin, yksi Atlantin divisioonassa pelaavan joukkueen pelaaja kommentoi.

Keskisessä divisioonassa pelaava pelaaja äityi vielä vuolaampiin ylisanoihin.

– Barkovilla on NHL:n parhaat kädet ollakseen noin iso mies. Hän on valtava, hänelle on uskomaton laukaus ja uskomaton näkemys. Hänellä on kaikki samassa paketissa. Häneltä ei puutu mitään.

Useat pelaajat arvioivat Barkovin ja Huberdeaun liian vähäisen arvostuksen johtuvan siitä, että he pelaavat Floridassa, eivätkä saa tarpeeksi aikaa mediassa.

Barkov voitti Athleticin aliarvostetuin pelaaja -äänestyksen toisena vuotena peräkkäin.

Lue myös:

    Uusimmat