Toro Rosson tulokaskuski joutui hurjan kipinäsuihkun alle – "Se oli kuin tulipallo"

Toro Rosson tulokaskuljettaja Alexander Albon joutui erikoisen tilanteen eteen Bahrainin osakilpailun ensimmäisissä mutkissa.

Ruudusta 12 kilpailuun startannut 23-vuotias thaimaalaiskuski joutui heti kilpailun alkumetreillä erikoisen tilanteen eteen, kun hän joutui hetkellisesti Lance Strollin Racing Pointista aiheutuneen kipinäsuihkun taakse.

– Avausmutkassa olin liian varovainen. Sitten kolmosmutkan ulostulossa se oli kuin tulipallo olisi tullut kasvoilleni. Se häiritsi minua vähän, Albon kuvailee Autosportille.

Haas-kuljettaja Roman Grosjean ja Stroll kolaroivat yhteen ensimmäisen mutkan jälkeen, mikä aiheutti Strollin autosta singonneet kipinät. Albon ihmetteli yllättävää kipinäsuihkua toden teolla.

– Ihmettelin, mitä oikein tapahtuu ja oliko hänellä vaurioita. Se oli todella kuumaa. Minä todella pystyin tuntemaan kuumuuden.

– Se ei kuitenkaan huolestuttanut minua, mutta se oli uusi kokemus. Ajattelin vain, että minun on päästävä tästä pois. Taisin jopa menettää sijoituksen, kun jouduin väistämään niitä ”liekkejä", Albon toteaa.

Albon sijoittui lopulta kilpailussa yhdeksänneksi ja saalisti näin ollen F1-uransa ensimmäiset MM-pisteet.

Lue myös:

    Uusimmat