Toro Rosso -pomo lupaa kaiken avun Red Bullille: "Tästä ei tarvitse edes keskustella"

Toro Rosso -tallipäällikkö Franz Tost lupaa tallinsa tarjoavan alkavalla F1-kaudella kaiken mahdollisen avun emotallilleen Red Bullille sen tavoitellessa nousua sarjan mestaruustaisteluun.

Toro Rosso ja Red Bull kisaavat ensi kaudella kumpikin Hondan voimanlähteillä. Tost myöntää suoraan, että Toro Rosson toimintaa pyöritetään Red Bullin etujen mukaisesti.

- Tietenkin, jos siitä on apua Red Bullille kisojen ja maailmanmestaruuden voittamisessa. Meidän ei tarvitse edes keskustella tästä, se on osa filosofiaamme. Olen siihen erittäin tyytyväinen, koska rinnakkaisuus parantaa myös meidän suorituskykyämme, Tost kertoi motorsport.comille.

Tallien tekninen yhteistyö tiivistyy entisestään, kun ensi kaudella Toro Rosson ja Red Bullin autot jakavat yhteisen takaosan.

- Ei ole epäilystä siitä, etteikö meille koituisi hyötyä yhteistyöstä ja synergiasta Red Bullin kanssa. Koko auton takaosa on yhteinen. Meidän täytyy kehittää kaikki osa sääntöjen sallimissa puitteissa, koska me tietenkin pidämme niistä kiinni, Tost painotti.

- Kaikki tallit toivovat tässä vaiheessa kautta, että uusi auto toimii hyvin ja on parannus edeltäjäänsä verrattuna. Tilanne on sama meille, mutta haluamme tietenkin nähdä suorituskyvyn radalla, mikä tarkoittaa kierrosaikoja. Se on ratkaisevaa, Tost summasi.

Lue myös:

    Uusimmat