Toro Rosso -pomo katsoo Hondan saavuttaneen tavoitteensa: “Red Bull voittaa kisoja heidän kanssaan”

F1-sarjassa kilpailevan Red Bullin ja sen sisartallin Toro Rosson moottoritoimittaja Honda on ottanut merkittävän harppauksen eteenpäin talven aikana, katsoo Toro Rosso -tallipäällikkö Franz Tost.

Yhteistyön Toro Rosson kanssa viime kaudella aloittanut Honda ei ollut sarjan voimanlähteistä luotettavin, mutta Tost uskoo japanilaisvalmistajan oppineen läksynsä tälle kaudelle.

– Tiesimme jo viime kauden alussa, että edessämme on kehitysprosessi, joka meidän täytyy käydä läpi. Nyt Honda on saavuttanut erittäin korkean tason niin luotettavuudessa kuin suorituskyvyssäkin. En usko, että joudumme tällä kaudella vaihtamaan niin monta moottoria, Tost kommentoi maanantaina Barcelonassa.

Hondan menestyspaineet kasvoivat tälle kaudelle merkittävästi, kun valmistajan moottorit vauhdittavat myös Red Bullin autoja. Tost suhtautuu alkavaan kauteen luottavaisesti.

– Olen varma siitä, että he saavat kurottua kiinni kärkitallien etumatkan ja että Red Bull voittaa kisoja heidän kanssaan. Myös me saamme paljon etua tästä yhteistyöstä, Tost vakuutti.

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat