Kuskilupaus ylisti Hondan moottoripäivitystä – Red Bullin ja Renault’n ero lähestyy?

F1-sarjassa kilpailevan Toro Rosso -tallin kuljettaja Pierre Gasly ylistää tallin moottoritoimittajan Hondan Kanadan osakilpailuun tuomaa päivitystä.

MAINOS

Poikkeuksellinen F1-kesä C Morella

F1-sarjassa on ennennäkemättömän vilkas kesä. Juhannusviikonlopusta alkaa kuuden viikon jakso, jonka aikana ajetaan peräti viisi kilpailua.

Seuraavaksi kisataan Ranskan Paul Ricardilla 24. kesäkuuta. Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. 

C Moren sivulle pääset tästä

Pääkuvan videolla käydään läpi Kanadan GP:n puheenaiheet.

Toro Rosson emotallin Red Bullin johdossa Hondan edistymistä seurataan erittäin tarkasti, koska itävaltalaistalli saattaa päättää pitkään jatkuneen yhteistyönsä Renault’n kanssa tähän kauteen.

Gaslyn mukaan Honda otti Montrealissa voimanlähteessään selvän askeleen eteenpäin.

- Uusi moottori on parempi kaikessa. Suorituskykyä on yleisesti ottaen enemmän. Niin energian varastointi kuin sen hallintakin toimii paremmin. Honda otti mielestäni hyvän askeleen eteenpäin, Gasly kertoi formulasarjan virallisilla verkkosivuilla.

- Ohitin Haasin (Ferrari) ja ohitin Force Indian (Mercedes) suoralla, mikä oli ensimmäinen kerta tänä vuonna. Minusta tilanne näyttää nyt lupaavalta, ranskalaiskuski jatkoi.

Red Bull -tallin johtoporras on kertonut, että talli voi tehdä päätöksen ensi kauden moottoritoimittajastaan vielä tämän kuun aikana.

Lue myös:

    Uusimmat