Red Bullin pomo kiistää ongelmat Hondan moottorissa: “Olemme täysin tyytyväisiä”

Red Bull -talli on suorituskyvyssään jo hallitsevan mestaritallin Mercedeksen edellä, katsoo itävaltalaistallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko.

Red Bull kilpailee alkavalla kaudella Hondan voimanlähteillä. Itävaltalaistallin johto on kilvan kehunut japanilaisvalmistajan työtä. Marko kiistää väitteet siitä, että uusi moottori olisi Barcelonan testeissä kärsinyt värinäongelmista.

– Olemme täysin tyytyväisiä. Paketti toimii odotusten mukaisesti, Marko kommentoi saksalaiselle Auto Bild -lehdelle.

– Tällä hetkellä Ferrari on edellämme, mutta emme ole huolissamme kierrosajoista. Olemme Mercedeksen edellä, Marko lisäsi.

Myös Hondalla tilanteeseen suhtaudutaan optimistisesti. Tavoitteet on asetettu korkealle niin Red Bullin kuin sen sisartallin Toro Rossonkin leirissä.

– Olemme onnistuneet suuresti parantamaan moottorin luotettavutta ja myös sen suorituskykyä. Voittaminen on aina tavoitteemme, oli kyse sitten formula ykkösistä tai muista sarjoista. Haluamme ilman muuta saavuttaa kummassakin tallissa parempia tuloksia kuin viime vuonna, Hondan moottoriurheilujohtaja Toyoharu Tanabe alleviivasi Speed Weekille.

Lue myös:

    Uusimmat