Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Toro Rosso -pomo iloitsee Red Bull -yhteistyöstä: "Suunnitteluosastomme on entistä joustavampi"

0:20
Videolla kuvia uudesta Toro Rossosta.

Tiivistyvä yhteistyö Red Bull -tallin kanssa tarjoaa Toro Rossolle hyvät mahdollisuudet kohentaa suorituskykyään, katsoo kyseisen F1-tallin teknisen osaston apulaisjohtaja Jody Egginton.

Toro Rosson uusi STR14-auto jakaa emotallin Red Bullin auton kanssa yhteisen takaosan. Egginton kertoo tämän sanelevan pitkälti auton rakenteen, mutta samalla se vapauttaa tallin resursseja etsimään suorituskykyä muualta.

- Meillä on vain vähemmän muuttujia. Auton takaosan rakentaa Red Bull Technology, minkä lisäksi otamme sieltä vaihdelaatikon kotelon ja takajousituksen, mutta moni vaihdelaatikon komponenteista on jo aiemmin käyttämiämme, Egginton taustoitti tallien yhteistyötä motorsportmagazine.comin mukaan.

- Tämä tarjoaa meille tilaisuuden keskittyä enemmän muille alueille auton konseptissa, jotka voivat tuoda lisää suorituskykyä. Olemme voineet syventyä paremmin auton rungon rakenteeseen, jarrukanavien paketointiin ja etujousitukseen, kuten myös polttoaine- ja jäähdytysjärjestelmiin rungon sisällä.

- Kaikki tämä hyödyttää potentiaalisesti tallin kehitystyötä aerodynamiikassa. Auton runko on sääntöjen mukaisesti täysin Toro Rosson suunnittelema, Egginton lisäsi.

Red Bull kilpailee ensi kaudella Toro Rosson tavoin Hondan moottoreilla. Myös tämä helpottaa Eggintonin mukaan Toro Rosson kehitystaakkaa.

- He voivat suorittaa valtaosan dynamometrissä tehtävästä työstä ja näytellä merkittävää roolia voimayksikön kehityksessä. Tästä syystä voimme sijoittaa resurssejamme muihin toimintoihin. Suunnitteluosastomme on nyt entistä joustavampi, Egginton sanoi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja