Törmäsitkö jo tähän "luksustavarahaasteeseen"? Rikkaat nuoret retostelevat omaisuudellaan

Nappaa vinkit Instagramin käyttöön.

Kiinalaisnuoret ovat innostuneet julkaisemaan somessa kuvia, joissa he ovat autosta noustessaan kaatuneet rikkauksiensa keskelle. Tarkoituksena on pöyhkeillä varallisuudella.

Yllä olevalla videolla kerrotaan Instagram-vinkkejä.

Sosiaalisessa mediassa leviävät haasteet näyttävät olevan osa internetin arkipäivää. Elokuussa kerroimme varakkaiden venäläisnuorten keskuudessa leviävästä Instagram-haasteesta, jossa ihmiset lavastavat oman kuolemansa.

Kyseinen #fallingstars -haaste sai jatkoa, kun kiinalaisnuoret innostuivat julkaisemaan somessa kuvia, joissa he ovat ikään kuin nousseet autosta ja kaatuneet kaikkien rikkauksiensa keskelle. Tarkoituksena on pöyhkeillä varallisuudella.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Weibosta Instagramiin

Newsweek-sivuston mukaan yli miljoona ihmistä on julkaissut haastekuvan Weibossa, joka on kiinalaisten suosituin sosiaalisen median alusta. Sieltä se on levinnyt myös Instagramiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Newsweek kertoo myös, että jotkut vähemmän varakkaat kiinalaiset ovat tehneet trendistä omat satiiriset versionsa. Eräs nainen esimerkiksi julkaisi kuvan itsestään kaatuneena suklaapatukoiden keskelle.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja