Torin ja Deanin myrskyisä kohusuhde: Näin kaikki alkoi!

AVAn katsojat pääsevät seuraamaan Tori Spellingin ja Dean McDermottin glamourista elämää keskellä Hollywoodin säihkettä Tory & Dean -realitysarjan kautta. Seesteistä perhe-elämää elävän näyttelijäpariskunnan suhde alkoi kuitenkin myrskyisissä merkeissä...

Tori Spellingin ja Dean McDermottin tapahtumarikas realitysarja pyörähtää käyntiin AVAlla 4. tuotantokauden jaksoilla. Sarjassa seurataan tähtipariskunnan elämää Hollywoodin auringon alla. Kuten taviksillakin, myös Spellingillä ja McDermottilla on omat ongelmansa. Onnistuvatko Tori ja Dean yhdistämään perhe-elämän kiireiseen työhön? Löytyykö Hollywoodin superperheelle sopiva koti? Entä alkavatko pariskunnan välit rakoilla stressaavan elämän keskellä?

Spellingin ja McDermottin suhde alkoi vuonna 2005 kohujen saattelemana. Molemmat olivat jo naimisissa, kun rakkaus roihahti. Pariskunta kihlautui nopeasti, vaikka molempien avioeroprosessi oli vielä kesken.

Spellingin ja näytelmäkirjailija-aviomies Charlie Shanianin avioero ehti oli voimassa vain kuukauden, jonka jälkeen Beverly Hills 90210 -tähti tanssi jo uusia häitänsä. Myös McDermott erosi silloisesta vaimostaan voidakseen avioitua Spellingin kanssa. Kohuparin hääjuhlaa vietettiin hyvin yksityisessä tilaisuudessa Tyynenmeren eksoottisella saarella toukokuussa 2006.

Spellingin ja McDermottin suhteen ympärillä on vellonut paljon huhuja mahdollisista avioliitto-ongelmista. Pariskunta viis veisasi huhuista ja asteli alttarille uudestaan toukokuussa 2010 uusimaan vihkivalansa neljän avioliittovuoden jälkeen.

Tori & Dean AVAlla sunnuntaina 16.1.2011 alkaen kello 21.00. Pikauusinta maanantaisin kello 22.

(MTV3)

Lähteet: tori-and-dean.oxygen.com, Wikipedia.com, worldofwonder.net, marriage.about.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja