Torille! Käärijän euroviisubiisi kipusi maailmanlaajuisen Spotify-viraalilistan kärkikahinoihin – Suomen sijoitus vedonlyönneissä noussut

Vieraana UMK-voittaja Käärijä: Näillä eväillä Euroviisuihin 10:30
Käärijä kertoi MTV:n Huomenta Suomessa tarinan Rammstein-tatuointinsa takaa: "Se on väärin tehty"

Käärijän Cha Cha Cha on noussut maailman viraaleimpien kappaleiden listalle.

Viime lauantaina Uuden Musiikin Kilpailun voittajaksi ja Suomen seuraavaksi euroviisuedustajaksi julistettu Käärijä ja tämän viisubiisi Cha Cha Cha jatkavat nousukiitoaan kansainvälisillä vesillä.

Aikaisemmin tällä viikolla uutisoitiin, että Käärijän euroviisukappale on kivunnut Ruotsin Viral 50 -Spotify-listan ensimmäiselle sijalle. Viral 50 -listalle nousevat kappaleet, jotka ovat keränneet kyseisessä maassa nopeasti paljon kuuntelukertoja.

Cha Cha Cha pitelee edelleen hallussaan Ruotsin Viral 50 -Spotify-listan kärkisijaa, jonka lisäksi se on noussut myös Norjan viraalilistan ykköseksi. Cha Cha Cha löytyy myös muun muassa Viron viraalilistan sijalta 2, Liettuan viraalilistan sijalta 3, Puolan viraalilistan sijalta 4 ja Islannin viraalilistan sijalta 6.

Kappale on saavuttanut lyhyessä ajassa niin paljon kuunteluita, että maakohtaisten Spotify-viraalilistojen lisäksi Cha Cha Cha noussut nyt myös maailman Viral 50 -Spotify-listalle, jossa se komeilee sijalla 9.

Suomi on kiilannut UMK-finaalin jälkeen myös kansainvälisten euroviisuvedonlyöntien kärkeen. Vielä pari päivää sitten Suomi oli kansainvälisissä viisuvedonlyönneissä kolmannella sijalla edellään Ukraina ja Ruotsi, mutta nyt Suomi on noussut tilastoissa toiseksi tiputtaen Ukrainan kolmannelle sijalle.



Lue myös:

    Uusimmat