TOP 15: Näistä merkeistä tiedät, että suhteenne tulee kestämään

Mikä on onnistuneen ja kestävän parisuhteen salaisuus? Monet merkit ovat itsestäänselviä, toiset taas herättävät ajattelemaan: tästäkö tietää, että oma parisuhde tulee kestämään?

Voiko suhteen kestävyyttä ennustaa? Ainakin näistä merkeistä voi päätellä, että parisuhde voi hyvin ja välillänne on jotain erityistä.

Näistä merkeistä voit päätellä, että suhteenne kestää:

1. Tiedät, mitä kumppanisi aikoo tilata ravintolassa, ennen kuin hän on edes avannut suutaan.

2. Teillä on yhteisiä harrastuksia, oli se sitten salilla käyminen, lenkkeily, virkkaaminen tai televisiosarjojen tapittaminen läppäriltä.

3. Teillä on yhteisiä lemmikkejä. Mitä oudompi tai erikoisempi nimi lemmikillänne on, sitä vahvempi suhteenne lienee. Jos ette voi hankkia lemmikkejä, vitsailette millaisia nimiä antaisitte niille – tai tuleville lapsillenne.

4. Viihdytte toistenne seurassa vaikka pienessä yksiössä tai autiolla saarella. Haluatte myös viettää aikaa yhdessä – kumppanin kanssa oleminen ei tunnu pakkopullalta.

5. Saatte sovittua riidat aikuismaisesti (vaikka riitely olisikin ollut lapsellista).

6. (Pakon edessä) olette valmiita käyttämään toistenne hammasharjoja, jos oma unohtui.

7. Teillä on omia sisäpiirin juttuja, joita muut eivät ymmärrä: oma yhteinen kieli, omat lempinimet ja lyhenteet. Olette myös alkaneet matkia toistenne puhetapaa ja varastatte toisiltanne sanontoja.

8. Suutelette ja kosketatte toisianne joka ikinen päivä.

9. Teillä on samanlainen tyylitaju ja usein täydennätte toisianne.

10.  Pidätte katsekontaktia, olitte sitten ihmisten ilmoilla tai vain kahden. (Psst, kokeilkaa myös 2 minuutin katseharjoitusta!)

11. Nukutte sylikkäin, kainalossa, kiinni toisissanne tai muutoin lähekkäin.

12. Osaatte antaa toiselle myös tilaa – usein ilman, että toinen edes sitä pyytää. Osaatte myös pyytää ja antaa anteeksi ilman, että toinen sitä vaatii.

13. Ymmärrätte toisianne: mitään ei tarvitse vääntää rautalangasta tai jäädä pohtimaan, mitä toinen sanoillaan tai käytöksellään oikein tarkoitti.

14. Rakastat keskustella kumppanisi kanssa, liittyivät ne sitten koirien hoitoon, tulevaisuuden suunnitelmiin tai sitten näkemänne draamasarjan juonenkäänteiden käsittelyyn.

15. Luotat häneen, koska voit yksinkertaisesti luottaa häneen. Hän on sekä kumppanisi, rakastajasi, että paras ystäväsi.

Seuraa MTV Lifestylea Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

Lue myös:

    Uusimmat