Sointu Borg kertoo yhteiselostaan Tomi-rakkaansa kanssa – näin pari viettää aikaa kiireisen arjen keskellä

2:21
Mihin tosi-tv-ohjelmaan Sointu Borg ei lähtisi? Katso videolta, kuinka hän vastaa!

Sointu Borg ja Tomi Solonen eivät ole suunnitelleet ainakaan toistaiseksi häitään.

Rohkeasta henkilöbrändistään tunnettu yrittäjä Sointu Borg voitti Diili-ohjelman viime keväänä, jonka jälkeen hän on ollut lähes viikoittain otsikossa. Borgin rinnalla julkisuusrumban aikana on ollut avopuoliso, muusikko Tomi Solonen, jonka kanssa tv-tähti on seurustellut vuosia.

Borg kertoi MTV Uutisten itsenäisyyspäivän erikoislähetyksessä, ettei hänen puolisonsa kuitenkaan piittaa juuri julkisuudesta.

– Olemme pariskunta, joka tykkää katsoa Marvelia ja kaivella napojamme kotona. Ei aina tarvitse kiertää kaikkialla käsi kädessä. Tomi on meistä se paljon yksityisempi henkilö, joka ei nauti valokeilasta samalla tavalla, Borg kommentoi.

Pariskunta ei ole toistaiseksi suunnitellut häitä, mutta he haaveilevat kuitenkin yhteisestä, itsensä näköisestä tulevaisuudesta.

– Haaveilemme siitä, että voisimme joskus tulevaisuudessa asua ulkomailla. Ensi vuoden loppuun olemme suunnitelleet maailmanympärysmatkaa, hän paljastaa.

Borg on ollut voittonsa myötä todella kiireinen. Tomi-puoliso kerääkin ylistystä kärsivällisyydestään ja rakkaansa tukemisesta.

– Tomi on tukenut tänä vuonna minua tosi paljon. En ole ollut kaikista helpoin avovaimo, Borg myöntää.

– Olen parisuhdeihminen, mutta myös levoton ja villi sielu. Minulla pitää olla tilaa mennä ja tehdä, ja olenkin vähän yksin kulkija.

Ensi vuonna 30 vuotta täyttävä yrittäjä myöntää kärsivänsä pienimuotoisesta ikäkriisistä. Ikääntymiseen hän suhtautuu kuitenkin positiivisesti. 

– Olen pyrkinyt ajattelemaan, että 30 vuoteen laitetaan hirveästi paineita. Pitäisi olla omakotitalo ja parisuhde. Silloinhan elämä vasta alkaa, Borg Summaa.

Mihin tosi-tv-ohjelmaan Sointu Borg ei lähtisi? Katso videolta!

9:47


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja