Rakkaus leimahti yllättäen Salkkarit-tähden ja Love Island -komistuksen välillä: "Olen kyllä tosi onnellinen"

Salatut elämät -ohjelmasta tutun Jasmin Voutilaisen ja Love Island Suomi -ohjelman Ville Toivonen löysivät toisensa vuoden 2019 kesällä.

Salatut elämät -näyttelijä Jasmin Voutilainen löysi onnen elämäänsä yllättäen kesällä 2019, kun hän tapasi Love Island Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tutun Ville Toivosen

Voutilainen kertoo, että pariskunnalla menee tällä hetkellä erittäin hyvin ja he kulkevat vahvasti yhdessä vuoden loppua kohti. Kaksikko aikoo matkustella yhdessä joulun tienoilla ja kerätä yhteisiä muistoja. 

Pariskunta tapasi toisensa Voutilaisen mukaan sosiaalisen median kautta. He seurasivat toisiaan Instagramissa ja eräänä päivänä valokuvaajana työskentelevä Toivonen kysyi Voutilaiselta haluaisiko tämä tulla miehen malliksi kuvauksiin. 

– Ei siinä ensin ollut mitään semmoista, meillä vaan klikkasi tosi hyvin frendeinä. Sitten muutaman näkemisen jälkeen tajuttiin, että meillä ehkä klikkaa vähän muutenkin, Voutilainen kertoo. 

– Siinä kesän alussa nähtiin muuaman kerran frendipohjalta ja sitten se lempi leimahti. 

Tämän jälkeen pariskunta on edennyt suhteessaan pikku hiljaa, kiirettä pitämättä. Kaikki on kuitenkin tuntunut Voutilaisen mukaan erittäin hyvältä ja luonnolliselta. 

– On tullut semmoinen fiilis, että tämä on se juttu. Olen kyllä tosi onnellinen. 

Sekä Toivonen että Voutilainen ovat arjessaan kiireisiä ja tekevät kumpikin paljon töitä. He asuvat eri kaupungeissa, mutta pyrkivät kuitenkin näkemään toisiaan mahdollisimman usein. 

Voutilaisen mukaan kumpikin on joustanut omista aikatauluistaan, joten yhteistä arkea on rakennettu sujuvasti.

– Olen itse kyllä semmoinen, että tulen muutenkin aika vähästä onnelliseksi. Kunhan arki on mukavaa, se kiva asia voi olla vaikka yhteinen kauppareissu, eikä tarvitse mitään ihmeellistä. Mutta välillä on myös kivaa tehdä jotain yhdessä.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja