Seiska: Sanna Kiiskellä miljoonavelat – puhuu avoimesti masennuksestaan: "Saatoin seistä metroasemalla ja miettiä, että tuolta se nyt tulisi, pitäisikö hypätä"

7:47
Sanna Kiiski vieraili Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Sanna Kiiski kertoo Seiska-lehden haastattelussa, että asuu edelleen ex-miehensä kanssa saman katon alla, joka otti vetovastuun perheestä pahimpina aikoina. 

Toimittajana ja yrittäjänä tunnettu Sanna Kiiski, 46, avautuu elämäntilanteestaan tuoreessa Seiska-lehden haastattelussa. Hän on ollut nyt kaksi vuotta sairauslomalla ja elänyt vuoden kuntoutustuella. 

Kiiski perusti vuonna 2015 Mumin Kaffe -nimisen yrityksen ja mukaan lähti sijoittija sekä alan osaajia. Sitä alettiin kuitenkin laajentamaan liian ankarasti ja hanke ei lopulta kantanutkaan. Sijoittajat olivat näin ollen suuttuneet. Kolme vuotta myöhemmin, vuonna 2018 Cafe of Cartoons hakeutui yrityssaneeraukseen. 

Kiiski ei kuitenkaan jättänyt yritystään ja lopulta yritys joutui konkurssiin. Kaikki kaatui Kiisken vastuulle. 

– Minulle jäi maksettavaksi liki miljoonan euron velat, Kiiski toteaa haastattelussa. 

Kiiski kertoo haastattelussa pelänneensä sitä, että joutuisi psykoosiin. Onnekseen hän osasi hakeutua hoitoon ja pääsi psykiatriselle poliklinikalle puhumaan. Hän kertoo masennustilansa olleen niin syvä, että ajatteli jo itsemurhaa. 

– Saatoin seistä metroasemalla ja miettiä, että tuolta se nyt tulisi, pitäisikö hypätä.

Psykiatrille puhumisen lisäksi Kiiskeä on auttanut lääkitys. 

Kiiski erosi avomiehestään ja lapsensa isästä vuonna 2018 noin kymmenen vuoden suhteen jälkeen. Kiiskin entinen puoliso on kotoisin Israelista ja parilla on kolme lasta.

Kiiski kertoo Seiska-lehdessä, että elämäntilanteensa vuoksi hänen puolisonsa antoi jäädä asumaan yhteiseen kotiin, ja mies otti vetovastuun pahimpina aikoina arjen pyörittämisestä. He asuvat edelleen saman katon alla. 

Kiisken elämässä on ollut viime vuosina paljon vastoinkäymisiä. Ex-pariskunnan esikoispoika sairastui harvinaiseen imusolmukesyöpään marraskuussa 2013, juuri ennen Kiisken kuopuksen syntymää. Syöpä saatiin kukistettua syksyllä 2015, mutta sairaus ja sytostaattihoidot jättivät poikaan jälkensä.

Kiiski huomasi olevansa erityislapsen äiti ja omaishoitaja. Pojalla on haasteita muun muassa puheen tuottamisessa ja motoriikassa.

– Sytostaatit vaikuttivat Beniin niin, että hän ei pystynyt kävelemään. Onneksi kävelykyky palautui. Vuosi sitten hän juoksi vielä kuin Forrest Gump, tosi hassun näköisesti. Tällä hetkellä hän on päiväkodissa avustajan kanssa, Kiiski kertoi eilen Marja Hintikka Live -ohjelmassa vuonna 2016.

Kiiski oli MTV3-kanavan Huomenta Suomen juontaja vuodesta 2007 vuoteen 2014. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja