Tomi Björck suunnittelee muuttoa Australiaan perheen kanssa

Tällä viikolla viidennen ravintolansa Helsinkiin avannut huippukokki Tomi Björck kuvailee edessä olevaa kevättä hektiseksi ja työntäyteiseksi. 

Julkkiskokki kertoo olevansa uudesta, välimerihenkisestä Bronda-ravintolasta hyvillä mielin, siitä huolimatta, että ravintolan remontti jäi viime tippaan.

– Nyt on hyvät fiilikset, mutta pari päivää oli pientä säätöä, koska remontin valmiiksi saamisen kanssa meni tiukoille, Björck kuvailee tunnelmiaan avajaisviikolta.

Viiden ravintolan ja televisiopestien välillä palloileva mies kuvailee tulevaa kevättä äärimmäisen kiireiseksi. 

– Kevät menee pitkälti Brondassa asuessa ja kesällä kuvaan uutta televisio-ohjelmaa.  Ei tässä juuri vapaa-aikaa jää, Björck myöntää.     

Australiassa osan vuodesta asuva huippukokki kertoo haaveilevansa vielä jonain päivänä muuttavansa perheineen toiseksi kotimaakseen kutsumaansa Australiaan. Vielä aika ei kuitenkaan ole muutolle kypsä.

– Jossain vaiheessa se tulee realisoitumaan, että muutamme Australiaan. Tällä hetkellä se ei olemahdollista. Aiomme kuitenkin viettää siellä ensi talvena kaksi kuukautta, mies summaa perheen asumiskuvioita kahden maan välillä.

Toista lastaan Minka-vaimonsa kanssa odottava ravintoloitsija odottaa jo innolla perheenlisäystä.

– Odotetaan tietenkin hyvillä fiiliksillä. Tämä on meidän toinen ja viimeinen lapsi, että sitten sekin homma on hoidettu, huippukokki vitsailee. 

Björckin suunnitelmista Austraaliaan muuton suhteen kertoi ensimmäisenä Apu-lehti.

Lue myös:

    Uusimmat