Tomera 4-vuotias käski lentokoneessa takanaan istuvaa ottamaan "haisevat jalkansa" pois käsinojalta: "Nainen ei varmasti tee sitä uudelleen"

Pari rakastui lentokentällä – astelivat avioon matkatavaraliukuhihnan ääressä 1:26
Michelle ja Ron päättivät avioitua siellä, missä heidän rakkaustarinansa alkoi. Kaksikko sanoi "tahdon" Cleveland Hopkinsin lentokentällä!

4-vuotias Rodney teki sen, mitä moni aikuinen ei kehtaa: hän ilmoitti takanaan lentokoneessa istuvalle henkilölle, ettei tämän ole suotavaa pitää jalkojaan edessä olevan penkin käsinojalla.

Darryl Small kuvasi poikaansa lentokoneessa, kun he olivat matkalla Floridaan. Kyseessä oli Rodney-pojan ensimmäinen lento, ja isä aikoi kuvata hänen reaktionsa. Videolle tallentui kuitenkin jotakin paljon hauskempaa.

Takana istuva nainen piti jalkojaan penkillä

Rodneyn takana istuva nainen piti jalkojaan monille turisteille tuttuun tapaan lentokoneen seinän ja penkin välissä niin, että hänen paljaat varpaansa työntyivät 4-vuotiaan Rodney-pojan istuimelle.

– Takanani on haisevat jalat, lapsi totesi isänsä kuvaamalla videolla.

Piinaavat jalat ovat tuttu ilmiö monelle matkustajalle. Rodney kuitenkin kohtasi kintut ensimmäistä kertaa.

– Se on nainen! Poika ilmoitti yllättyneellä äänellä kurkattuaan taakseen.

"Haisevat jalat" eivät ilmeisesti poikaa ilahduttaneet, joten hän ilmoitti reippaasti takanaan istuvalle naiselle, että tämän tulisi siirtää jalkansa.

Jos video ei näy, katso se täällä.

"Naiselle takanamme: pyydän jälleen anteeksi"

Darryll saattoi vain nauraa hillittömästi.

– Naiselle takanamme: pyydän jälleen anteeksi, Darryll toteaa videon kuvaustekstissä nauruemojien kera.

Isän mukaan Rodney tietää, ettei jalkojen pitäminen toisen penkillä ole "kohteliasta". Darryll kuitenkin uskoo, ettei nainen ollut tahallaan epäkohtelias.

– Joskus aikuiset eivät huomauta asioista, jotta rauha säilyisi, mutta lapsena hän kertoi huolistaan asian suhteen. Hänen ilmeensä ja reaktionsa tekivät siitä hulvatonta, Darryll kertoi haastattelussa.

Huomautus myös kannatti. Nainen poisti jalkansa penkiltä ja pyysi anteeksi.

Rodneyn reaktiosta tuli pienoinen mediasensaatio. Jos video ei näy, katso se täällä.

"Hän sanoi sen, mitä toivoisimme voivamme sanoa"

Internet ihastui suorasanaiseen poikaan.

– Lentoemännät kaikkialla (minä mukaan lukien) rakastamme poikaasi! Hän sanoi sen, mitä toivoisimme voivamme sanoa jatkuvasti, nimimerkki kinseyreport sanoo Instagramissa.

– Nainen ei varmasti tee sitä uudelleen! Anna mennä, pieni mies, disnygrl63 kannustaa.

– Anna mennä, Rodney! Meistä jokainen tarvitsee sinut istumaan viereemme lentokoneessa ja pitämään hupsut ihmiset aisoissa, alicartjewelry sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat