Kanssamatkustaja riisui lentokoneessa housut, lentohenkilökunta ei tehnyt mitään: "Tästä tulee pitkä lento"

Miksi lentää, jos autossa voi matkustaa näin mukavasti? 6:24
Miksi lentää, jos autossa voi matkustaa näin mukavasti?

Lizzien viereen sattui lentokonessa astetta vapautuneempi kanssamatkustaja: mies päätti viettää 12 tunnin lennon ilman housuja.

Lizzie Thompsonin lentomatka ei sujunut suunnitelmien mukaan. Lizzie lensi Pariisista Los Angelesiin, kun hänen viereensä sattui astetta vapautuneempi kanssamatkustaja.

Air Francen lennolla mukana ollut mies otti koneessa housunsa pois, kertoo The Sun.

Mies poisti myös sukkansa

Lizzien mukaan mies poisti sukkansa ja housunsa jo 12 tunnin lennon alussa. Hän istui paikallaan pelkissä ruutuboksereissa. Lizzie tviittasi tilanteesta useita kuvia.

– Tästä tulee pitkä lento, hän totesi seuraajilleen.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lentohenkilökunta ei pyytänyt miestä pukeutumaan

Mies oli lennon aikana kuitenkin alkanut palella. Housujaan hän ei kuitenkaan suostunut pukemaan; sen sijaan mies päätti vetää ylleen toppatakkinsa.

– Kerroin lentoemännälle. Hän tarjoutui siirtämään minut muualle (mikä tarkoittaisi, että menettäisin suuren jalkatilani) mutta vain kohautti olkiaan, kun ehdotin, että hän pyytäisi miestä panemaan housut jalkaan, Lizzie kuvailee.

"Mikä ihmisiä vaivaa?"

Mies joi useita minipulloja viiniä ja nukahti kahden lentotunnin kuluttua. Sosiaalisessa mediassa miehen toimintaa on ihmetelty.

– Mikä ihmisiä vaivaa? Maailma ei ole olohuoneesi, Twitter-käyttäjä Alice ihmettelee.

– Minua kiinnostaa tilanteen protokolla. Miksei häntä käsketty panemaan housuja takaisin jalkaansa, nimimerkki Empoprises ihmettelee.

Lopulta mies puki housut jalkaansa

Lopulta mies pukeutui itse – tosin vasta lennon lopussa.

– Mikään ei yhdistä matkustajaryhmää kuin puolialaston mies omassa osastossasi. Kiitän stuerttia, joka antoi minulle ekstraviinin ja kävi usein luonani tarkastamassa, että kaikki on hyvin, Lizzy toteaa.

Aiheesta revittiinkin myös huumoria.

– Etkö maksanut ekstraa lennosta, jolla housut ovat pakolliset? nimimerkki Jamison ihmetteli hashtagin #aloittelijanvirhe kanssa.

– Onnittelut siitä, että liityit kymppikerhoon, käyttäjä rob dobi toteaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lähteet: The Sun, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat