Tom Brady puhui tulevasta liikkeestään – lehti: tienaa hurjat 375 miljoonaa

1:45
Tom Bradyn kuluneeseen NFL-kauteen mahtui vaikeuksia.

Amerikkalaisen jalkapallon pelaajauransa lopettanut Tom Brady debytoi NFL-asiantuntijana Fox Sportsilla syksyllä 2024. 45-vuotias lajisuuruus puhui asiasta Fox Sportsin The Herd with Colin Cowherd -ohjelmassa.

Brady kertoi, että aikoo kuitenkin keskittyä vielä muihin elämän osa-alueisiin ja vetää happea uransa päättymisen jälkeen ennen kuin alkaa valmistautua asiantuntijan uraansa. Yhdeksi amerikkalaisen jalkapallon kaikkien aikojen parhaista pelaajista arvotettu yhdysvaltalainen kuvaili pelaajauraa hulluksi oravanpyöräksi, jossa "hetkeä ja matkaa rakastaa" mutta samalla touhu on päivittäistä taistelua.

– Arvostan niitä monia ihmisiä, jotka ovat sitoutuneet tekemään joka päivä parhaansa elämänsä ja uransa eteen, Brady sanoi.

Seitsenkertainen Super Bowl -mestari valmistautui urallaan otteluihin intensiivisesti, ja hän korostaa haluavansa olla erinomainen myös puhumisessa Fox Sportsilla asiantuntijana toimiessaan. Hän ei halua kiirehtiä, vaan ottaa aikaa oppimiseen ennen tositoimiin hyppäämistä.

– Yksi asia (NFL-)urastani. Halusin olla täysin sitoutunut enkä pettää ihmisiä, ja se oli suurin motivaattorini.

– Haluan myös tulevaisuudessa olla erinomainen siinä, mitä teen.

New York Post -lehden mukaan Bradyn ja Fox Sportsin sopimus on 10-vuotinen ja Brady tienaa siitä 375 miljoonaa dollaria, nykyisessä valuutassa noin 349 miljoonaa euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja