Tom Brady mehusteli haastattelijan paluuspekulaatioilla – "En tiedä, antaisivatko he minun tehdä sen"

Menestyksekkään NFL-uransa jo lopettanut Tom Brady, 46, on spekuloinut mahdollisella paluullaan ammattilaiskentille.

Brady lopetti uransa helmikuussa 2023. Yksi kaikkien aikojen parhaista pelinrakentajista on uransa jälkeen liittynyt osaksi sijoitusryhmää, joka on kiinnostunut ostamaan Las Vegas Raidersin itselleen.

Vaikka Brady on jo kerran pyörtänyt lopettamispäätöksensä, on lajin ykköstähti pysynyt pois pelikentiltä yli vuoden päivät. Bradylta tiedusteltiin Deep Cut -podcastissa, olisiko hän valmis palaamaan kehiin pätkäsopimuksella, jos joku seura soittaisi hänelle mahdollisen loukkaantumisen sattuessa.

– En ole sitä vastaan. En tiedä, päästävätkö he minua, jos minusta tulee NFL-seuran omistaja. Tulen aina olemaan hyvässä kunnossa ja pystyn aina heittämään palloa, Brady kommentoi.

Brady vertaa tilannettaan NBA-suuruus Michael Jordaniin, joka palasi NBA-parketeille kolmen vuoden tauon jälkeen vuonna 2001. Brady ei kuitenkaan ole varma, miten NFL suhtautuisi hänen mahdolliseen Raiders-omistajuuteensa.

– Lyhyen paluun tekeminen, kuten MJ (Michael Jordan) teki, en tiedä, antaisivatko he minun tehdä sitä. Mutta en olisi sitä vastaan, Brady vihjaa.

Lue myös:

    Uusimmat