Nyt se on vihdoin varmaa: Amerikkalaislegenda Tom Bradyn ura päättyy – lopetusilmoituksessa yllättävä puute

NFL-legenda Tom Brady on vahvistanut uransa olevan ohi. Lajihistorian suurimpiin tähtiin lukeutunut pelaaja vahvisti asian omalla Instagram-tilillään.

Nyt seitsenkertainen Super Bowl -voittaja vahvistaa asian kuitenkin sosiaalisessa mediassa.

– Olen aina uskonut, että (amerikkalainen) jalkapallo on laji, joka vaatii kaikki peliin -asenteen – jos sataprosenttista kilpailullista sitoutumista ei ole, ei voi menestyä, ja menestys on se, mitä rakastan lajissamme, Brady kirjoitti.

– Olen yrittänyt aivan parhaani jo 22 vuoden ajan. Ei ole mitään oikopolkuja menestykseen kentällä ja elämässä.

– Minun vaikea kirjoittaa tätä, mutta tässä se tulee: en aio enää tehdä sitä kilpailullista sitoutumista. Olen rakastanut NFL-uraani, ja nyt minun on aika keskittää aikani ja energiani muihin asioihin, jotka vaativat huomiotani.

Brady lausuu huolellisesti kiitoksen kaikille kannattajille ja seuraihmisille Tampa Bay Buccaneersissa niin kuin perheelleen ja ystävilleenkin.

– Ja viimeisenä vaimoni Gisele ja lapseni Jack, Benny ja Vivi. Te olette inspiraationi. Perheemme on minun suurin saavutukseni.

Yllättävää kyllä, Brady ei maininnut ilmoituksessa millään tavalla entistä seuraansa New England Patriotsia, jota hän edusti kaikkiaan 20 kautta voittaen siellä yhteensä kuusi Super Bowlia. 

Brady on valittu kolmesti NFL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi. New England Patriots varasi Bradyn vuoden 2000 draftissa kuudennella kierroksella numerolla 199.

Hänen NFL-uransa kesti kaikkiaan 22 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat