Erling Haaland nostaa jalustalle yhden henkilön hirmuvireensä takana: "Se saattaa olla parasta tässä kaikessa"

8:40
Tulosruutu: Erling Haaland mätti hattutempun Manchester Unitedin verkkoon – mahdollistajana kahdesti tuttu mies

Manchester Cityn norjalainen supertähti Erling Braut Haaland on loksauttanut Euroopassa suunnilleen jokaisen leuan tällä kaudella. Sunnuntaina hän venytti Valioliigan maalimääränsä neljääntoista 6–3-paikallisvoitossa Manchester Unitedista, jonka jälkeen hän muistutti belgialaisen joukkuetoverinsa Kevin de Bruynen merkitystä menestyksensä taustalla.

Niin ikään pelipaikkansa terävimpään kärkeen maailmassa lukeutuva De Bruyne on syöttänyt Haalandin Valioliigassa iskemistä maaleista neljä. Kaksi alustuksista nähtiin sunnuntaina.

– Se on sairasta. Ne syötöt. Me vain löydämme toisemme, kauden alla Cityyn liittynyt Haaland sanoi seuran verkkosivuilla maanantaina.

– Olen ollut seurassa vain muutaman kuukauden, mutta keskinäinen kemiamme tuntuu jo niin luonnolliselta. Se saattaa olla parasta tässä kaikessa, Haaland jatkoi.

– Se käy luonnollisesti, että minä irtoan juoksuun ja hän löytää minut. Kun tämä tuntuu luontevalta, mikään ei ole parempaa. Se on fantastista ja jotain todella erityistä, mutta emme voi unohtaa muita. Kevin on yksi pelaaja, mutta voisin puhua koko päivän myös kaikista muista. Ei ole kyse vain Kevinistä, vaan on niin monia muitakin, jotka syöttävät uskomattoman hyvin.  

Mestarien liigassa Haaland on osunut toistaiseksi kahdessa ottelussa kolmesti. 

City kohtaa Mestarien liigan alkulohkossa illalla FC Kööpenhaminan kello 22.00. Ottelu on katsottavissa C Moressa.

Alapuolella Haalandin akrobaattinen maali Dortmundia vastaan Mestarien liigan viime kierroksella sekä De Bruynen ja Haalandin yhteispeliä Sevilla-ottelussa.

1:36
Erling Haaland viimeistelee akrobaattisen johtomaalin: "Ei tämä ole enää mahdollistakaan"

1:12
Haaland avasi maalitehtailunsa Mestarien liigassa – kauden avausouma Sevillan verkkoon De Bruynen syötöstä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja