Hattutemppu! Erling Haaland jatkoi käsittämätöntä maalitehtailuaan – Manchester City antoi ManU:lle kyytiä

Manchester City oli aivan omaa luokkaansa, kun se voitti Manchester Unitedin paikallistaistelussa 6-3.

City ratkaisi ottelun jo avausjaksolla, kun ylivoimainen isäntäjoukkue takoi neljä maalia Unitedin verkkoon. Phil Foden ja Erling Haaland iskivät ensimmäisen 45 minuutin aikana kumpikin kaksi maalia mieheen.

Haaland kruunasi hattutemppunsa 65. peliminuutilla latomalla Sergio Gomezin tarkan keskityksen voimalla rysään.

Haaland on iskenyt tällä kaudella nyt hurjat 14 maalia kahdeksassa pelaamassaan ottelussa.

Myös Foden sai hattutempun täyteen toisella jaksolla, kun hän kaunisteli Haalandin esityöstä Cityn kuudennen maalin ja isännät karkasivat jo 6-1-johtoon.

City kuitenkin nosti jalkansa kaasupolkimelta ja Unitedin Anthony Martial onnistui kahdesti maalinteossa ennen loppuvihellystä.