Toiveena "mukava, komea mies" – vanhusten palvelutalon asukkaat halusivat piirtää alastonmallia: "Palautteen perusteella voisimme hyvin kutsua hänet uudelleenkin"

2:18
Löydätkö näistä kuvista ihmisen? Kehonmaalaukseen erikoistunut Emma tuotti joogaa juhlistavan maalaussarjan.

Palvelutalo haluaa asukkaiden nauttivat elämästään täysillä. Niinpä asukkaille järjestettiin alastonmallin piirtotunti.

Sherwood Grangen hoitokodin asukkaille tarjotaan hoivapalveluja, mutta asukkaita innostaa perinteisten hoitometodien sijaan jokin ihan muu.

Vanhuksille tarkoitetussa lontoolaisessa palvelutalossa asukkaat saavat itse valita harrastuksensa. Kun asukkaat pyysivät mahdollisuutta piirtää alastonmallia, siihen suostuttiin, kertoo Metro-lehti.

Toiveena "mukava, komea mies"

Hoitokoti on mukana projektissa, jossa piirtämistä on kokeiltu eräänlaisena hoitomuotona, ilmaisun ja hyvinvoinnin osana. Sherwood Grangen asukkaat kuitenkin nauttivat piirtämisestä erityisesti, ja osa on käynyt piirtämässä myös muilla tunneilla. Niinpä palvelutalo päättikin järjestää asukkailleen oman alastonmallitunnin, kun kuukauden mittainen taideprojekti päättyi.

Hoitokodin asukkailta kysyttiin jopa sitä, millaisen mallin he haluaisivat tunnille piirrettäväkseen.

Vastaus? "Mukava, komea mies".

"Suurin osa ihmisistä odottaa, että elämä hoitokodissa on tietynlaista"

"Mukava miesmalli" todella saatiin paikalle, ja samoin asukkaiden pyytämä ammattilainen, joka ohjasi tuntia.

Palvelutalo kertoi tunnista Facebookissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Palvelutalo haluaa asukkaiden nauttivat elämästään täysillä, ja "mukava miesmalli" auttoi saavuttamaan tämän tavoitteen.

– Suurin osa ihmisistä odottaa, että elämä hoitokodissa on tietynlaista, mutta täällä haluamme varmistaa, ettei rajoitteita ole, ja joka päivä voi olla erilainen ja hauska, yhtiön edustaja Rick Mayne kommentoi.

– Voi suoraan sanoa, ettei meillä ole ennen ollut alastonmallia. Mutta palautteen perusteella voisimme hyvin kutsua hänet uudelleenkin!

Asukkaiden joukosta seuraavaa tuntia odotetaan jo – edellisellä tunnilla piirtäjät tiedustelivat, voisivatko seuraavaksi piirtää naismallia. Hoitokoti kertoi Facebookissa suostuneensa pyyntöön!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja