Robert Lewandowskilta hylättiin kaksi maalia, myös Erling Braut Haaland osui – Bundesliigan suurpelissä tapahtui

Vierasjoukkue Bayern München kaatoi jalkapallon Saksan Bundesliigan kenties odotetuimmassa kohtaamisessa Borussia Dortmundin 3–2.

Marco Reus laukoi Dortmundin avauspuoliajan lopussa johtoon. Se ei kuitenkaan riittänyt kotijoukkueelle taukojohtoon, sillä David Alaba tasoitti avausjakson päätössekunneilla.

Toisen puoliajan alussa Robert Lewandowski puski kauden 11. liigamaalillaan Bayernin johtoon. Lewandowskilta hylättiin ottelussa kaksi maalia paitsion takia.

Vieraat siirtyivät 80. minuutilla kahden osuman karkumatkalle Leroy Sanen laukauksella. Erling Braut Haalandin kavennus jäi Dortmundille laihaksi lohduksi.

Bayern johtaa Bundesliigaa kahden pisteen erolla Leipzigiin ja kolmella pisteellä Dortmundiin.