Bundesliigan mestaruustaisto tiivistyy – Bayern München murskasi Dortmundin tylysti kärkikamppailussa

Bayern München nousi Bundesliigan kärkeen, kun se murjoi kärkikamppailussa Borussia Dortmundin peräti 5-0-lukemin.

Kahden pisteen takaa-ajoasemasta otteluun lähtenyt Bayern aloitti kärkitaiston terävästi. Tähtipuolustaja Mats Hummels puski isännät johtoon jo 10. minuutilla.

Vain seitsemän minuuttia myöhemmin Robert Lewandowski hyödynsi Dortmund-puolustuksen kammottavan virheen ja iski lukemiksi 2-0.

Bayern ratkaisi ottelun jo avausjaksolla, kun Javi Martinez ja Serge Gnabry lisäsivät isäntien johtolukemiksi jo 4-0 hieman ennen puoliaikaa.

Lewandowksi kaunisteli loppulukemiksi vielä 5-0 ottelun loppuhetkillä.

Bayern nousi voittonsa ansiosta Bundesliigan kärkipaikalle pisteen erolla Dortmundiin. Bundesliigakautta on jäljellä vielä kuusi ottelua.