Toiseen mieheen rakastunut: Kaikki olikin vain näytelmää

Studio55.fin lukija, nimimerkki kukkis5 kertoi tarinansa toiseen mieheen rakastumisesta. Alku uudessa suhteessa oli ruusuinen, kunnes miehen "oikea puoli" alkoi tulla esiin.

Tutustuin netissä mielenkiintoiseen ihmiseen ollessani epätyydyttävässä suhteessa. Parisuhdetta ei enää varsinaisesti ollut ja kommunikointikin oli ollut heikkoa jo pidemmän aikaa – olimme olleet yhdessä noin 10 vuotta tässä vaiheessa.

Silloiseen mieheen tutustuminen oli tapahtunut kirjeenvaihdon kautta ja melko nopeasti mies muutti luokseni asumaan. Liian nopeasti hänestä tuli mies, joka vain asui luonani.

Rakastuin uuteen mieheen hyvän kommunikoinnin ja huumorilla höystetyn arjen takia, vaikka se olikin näyteltyä, kuten myöhemmin sain huomata. Hänessä minuun vetosi miehisyys ja huomio, jota sain naisena alkuun osakseni. Hän oli täysin erilainen kuin kumppanini – osasi puhua ja pussata.

Ensin pyrin kieltämään tunteeni, mutta ne veivät mukanaan. Näin ollen parisuhde kariutui ja alkoi uuden suhteen muodostaminen. Tilanne johti siis eroamiseen entisestä suhteesta ja astumista uuteen. Kerroin miehelleni, että olin löytänyt uuden ihmisen, joka olisi tähän elämänvaiheeseeni ilmeisen sopiva, koska entinen oli pystyyn kuollutta yhteiselämää.

Ero oli aika yllättävä toiselle osapuolelle, mutta hänellä olikin jo uusi nainen katsottuna, jota olin osannut epäilläkin, joten kaikki meni hyvin loppujen lopuksi kummankin osalta.

Kerroin tunteeni uudelle ihmiselle ja siitä alkoi yhteinen taival. Alku olikin vain näytelmää toisen osapuolen suunnalta. Pari ensimmäistä vuotta meni hyvin, kunnes pappi sanoi aamenen. Sen jälkeen alkoikin tulla esiin se oikea puoli miehestä – alistava, manipuloiva ja narsistinen persoona. Nämä tulivat esiin pariterapian ja psykologin testien kautta. Kävimme niissä, koska yritin saada avioliiton toimivaksi parisuhteeksi. 

Avioliittoa kesti 12 vuotta, kunnes en enää jaksanut ja lähdin pois. Nyt olen omillani kasannut uudelleen itseni ehjäksi ihmiseksi ja elän onnellisesti yksin.

Lue myös:

    Uusimmat