Mainos

Nainen järkyttyi: Aviomies selvisi syövästä – ehdotti avointa suhdetta

Miehen taistelu syöpää vastaan oli rankkaa aikaa koko perheelle. Se ei vaimon mukaan kuitenkaan ollut mitään verrattuna keskusteluun, jonka he kävivät miehen paranemisen jälkeen.

Kun syövän todettiin nujertuneen, se oli helpotus koko syöpää sairastaneen miehen perheelle. Toipunut mies alkoi elää elämäänsä aivan uudessa valossa ja nauttia uudesta mahdollisuudestaan. Hän liittyi kuntosalille, osti uusia vaatteita ja seurusteli innoissaan ystäviensä kanssa. Vaimo kertoo toipumisen tuoneen mukanaan myös erään yllättävän asian.

– Hänen libidonsa kävi ylikierroksilla, minun oli pysähtynyt. Pelkoni siitä, että menettäisin mieheni syövälle, muuttui peloksi siitä, että menettäisin jotain muuta, nimettömänä pysyttelevä nainen kertoo Stuff.co-sivustolle.

Yhdeksän kuukautta hyvien uutisten jälkeen mies pyysi vaimoaan keskustelemaan eräästä asiasta. Vaimo pelkäsi miehen haluavan eroa, mutta hän halusikin jotain aivan muuta. 

– Hän piti minua kädestä ja kertoi rakastavansa minua. Hän kertoi edelleen haluavansa seksiä kanssani. Sitten hän pudotti kaikkein epätavallisimmin pommin: Hän halusi avata avioliittomme ja tuoda mukaan muita rakastajia.

Mies ehdotti vaimolleen polyamorista suhdetta. 

"Olin valmis kokeilemaan jotain uutta"

Vaimo kertoo uutisen yllättäneen ja satuttaneen häntä syvästi, sillä hän luuli sairauden mukanaan tuoman tuen ja turvan vahvistaneen heidän suhdettaan entisestään.

Viikkoja rankan keskustelun jälkeen vaimo alkoi kuitenkin pohtia mahdollisuutta, olisiko miehen ehdotus toteutettavissa. Vaimo ryhtyi muistelemaan villiä nuoruuttaan ja pohtia, miltä toisen ihmisen vartalo tuntuisi 17 yksiavioisen vuoden jälkeen. Muistot vahvistivat naisen vaikeaa päätöstä. 

– Olimme kokeneet niin paljon yhdessä, että en ollut valmis luopumaan. Olin valmis kokeilemaan jotain uutta. Halusin tuntea uudelleen, vaikka se pelottikin minua, vaimo kertoo syntyneestä päätöksestään.

Polyamoriassa seksuaalinen kanssakäyminen ja rakkaussuhteet eivät rajoitu vain yhteen henkilöön, vaan osapuolia voi olla niin paljon, kun se tuntuu mielekkäältä. 

Lähde: Polyamoria.fi 

Kolme kuukautta vaikean keskustelun jälkeen pariskunta löysi itsensä istunnosta, jonka tarkoituksena oli tutustuttaa kokeilunhaluiset henkilöt toisiinsa. Muutama kuukausi ensimmäisen istunnon jälkeen pariskunnan molemmat osapuolet alkoivat jo tapailla muita ihmisiä.

Ensimmäinen seksikokemus uuden ihmisen kanssa oli vaimon mukaan samaan aikaan sekä upea että hankala.

– Hän ei tiennyt, mistä pidin, vaan jouduin kertomaan sen hänelle. Nämä olivat keskusteluja, joita en ollut käynyt mieheni kanssa vuosiin. Jouduin opettelemaan uudelleen, kuinka kommunikoisin haluistani.

Uusi elämäntapa syvensi rakkautta entisestään

Aviopari sopi pelisäännöistä, joita he noudattaisivat uusista suhteista huolimatta. Perhe ja lapset hoidettiin kunnialla. Vaimon mukaan uudet suhteet eivät yllättäen kyllä tuoneet mukanaan kateutta tai mustasukkaisuutta. Molemmat olivat onnellisia toistensa puolesta, ja välillä he kokeilivat sängyssä uusilta kumppaneilta opittuja temppuja. 

Nyt yhdeksän kuukauden jälkeen vaimo kertoo asioiden hieman rauhoittuneen. Heidän rakastajistaan on tullut avioparin ystäviä, joiden kanssa he viettävät paljon aikaa. Asiasta on puhuttu myös lapsille, vaikka se tuntuikin aluksi pelottavalta.

– Meidän elämämme on muuttunut hurjasti viimeisen vuoden aikana. Rakastan edelleen miestäni, enemmän kuin koskaan, vaimo toteaa.

Vaimo kertoo uusien tuttavuuksien kosketusten antavan hänelle uutta energiaa samalla, kun hänen miehensä pitää hänet turvassa ja saa olon tuntumaan rakastetulta. Miehen järkyttävästä ehdotuksesta muodostui lopulta molempia osapuolia tyydyttävä vaihtoehto. 

***

3:43

Lähde: Stuff.co

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.